Σοκ στη Βρετανία: Τίγρης σκότωσε υπάλληλο ζωολογικού κήπου

30 Μαϊος 2017 01:31

Τραγικό θάνατο βρήκε μια εργαζόμενη σε ζωολογικό κήπο της Βρετανίας όταν τίγρης της επιτέθηκε την ώρα που βρισκόταν μέσα στο χώρο εγκλεισμού του ζώου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο ζωολογικό κήπο Hamerton Zoo στο Χάντικτον, βυθίζοντας στη θλίψη το προσωπικό και την τοπική κοινωνία. Στον ζωολογικό κήπο βρίσκονταν εκείνη την ώρα αρκετοί επισκέπτες, οι οποίοι απομακρύνθηκαν ταχύτατα από τους υπόλοιπους εργαζόμενους.
Ο ζωολογικός κήπος δεν έδωσε στη δημοσιότητα πολλές πληροφορίες για το περιστατικό αλλά αρκέστηκε σε μια λιτή ανακοίνωση.
«Λυπούμαστε αλλά οι εργαζόμενοι είναι ανάστατοι και δεν μπορούν να μιλήσουν απ’ ευθείας στα ΜΜΕ καθώς μια συνάδελφός μας σκοτώθηκε στο Hamerton Zoo Park σήμερα το πρωί. Φαίνεται σαν τυχαίο αλλά περίεργο ατύχημα. Βρίσκεται σε εξέλιξη πλήρης έρευνα και ελπίζουμε ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες» αναφέρει η εν λόγω ανακοίνωση, που τονίζει παράλληλα ότι κανένα ζώο δεν ξέφυγε μέσα από το χώρο εγκλεισμού του ούτε κινδύνεψαν επισκέπτες του ζωολογικού κέντρου.
Στην ίδια ανακοίνωση, οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια και τους οικείους του θύματος.
Ο ζωολογικός κήπος θα παραμείνει κλειστός αύριο.
Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας ανέφερε ότι η γυναίκα πέθανε ακαριαία, πριν προλάβουν να φτάσουν στο σημείο τραυματιοφορείς.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos