Καταδικάστηκε σε 16 χρόνια φυλάκιση γιατί σκότωσε 21 γάτες και βίασε μία

17 Ιουλίου 2017 11:36

Εκτός από την ποινή που του επιβλήθηκε, ο δικαστής τον διέταξε να μείνει μακριά από τις γάτες για 10 χρόνια μετά την αποφυλάκισή του, καθώς και από τη περιοχή όπου διέπραξε τα εγκλήματά του

Ένας άντρας καταδικάστηκε σε 16 έτη φυλάκισης γιατί σκότωσε 21 γάτες στην Καλιφόρνια. Παράλληλα κατηγορήθηκε και για τη σεξουαλική κακοποίηση μιας νεκρής γάτας.

Ο Ρόμπερτ Ρόι Φάρμερ δήλωσε ένοχος στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας της Σάντα Κλάρα αποδεχόμενος την ποινή του για 21 κακουργήματα κακοποίησης ζώων, καθώς και μιας σειράς πλημμελημάτων.

Οι άτυχες γάτες άρχισαν να εξαφανίζονται από την γειτονιά γύρω από το πάρκο Cambrian στο Σαν Χοσέ τον Σεπτέμβριο του 2015 και βρίσκονταν αργότερα νεκρές.

Τον ίδιο μήνα, η αστυνομία βρήκε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, που έδειχνε έναν άντρα να δελεάζει μια γάτα που βρισκόταν στην αυλή του ιδιοκτήτη της, να την αρπάζει και να φεύγει τρέχοντας. Το βίντεο βοήθησε τη αστυνομία να ακολουθήσει κάποια ίχνη σχετικά με την απαγωγή της γάτας.

Στις 8 Οκτωβρίου 2015, ο Φάρμερ, γιος ενός συνταξιούχου αρχηγού της αστυνομίας στο τμήμα του Σαν Χοσέ, βρέθηκε να κοιμάται μέσα στο αυτοκίνητό του σε ένα πάρκινγκ. Όταν η αστυνομία έψαξε το αμάξι, βρήκε μια νεκρή γάτα κρυμμένη, σύμφωνα με το ανακοινωθέν μετά τη σύλληψη του 26χρονου.

Τούφες από τρίχες και σημάδια από αίμα κάλυπταν το εσωτερικό του οχήματος, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν και μια σάκα με έναν ζευγάρι γάντια που ήταν γεμάτα τρίχες γάτας, καθώς και έναν κυνηγετικό μαχαίρι σε μια θήκη.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η αναφορά της νεκροψίας από τη νεκρή γάτα που βρέθηκε στο αμάξι ανέφερε ότι υπήρχαν σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης στο άτυχο ζώο.

Παράλληλα υπήρξε ταύτιση στο DNA του Φάρμερ με εκίνο που βρέθηκε κάτω από τα νύχια της γάτας.

Ο δικηγόρος του δράστη αρνήθηκε ότι ο πελάτης του κακοποίησε σεξουαλικά τη γάτα.

Εκτός από την ποινή που του επιβλήθηκε, ο δικαστής τον διέταξε να μείνει μακριά από τις γάτες για 10 χρόνια μετά την αποφυλάκισή του, καθώς και από τη περιοχή όπου διέπραξε τα εγκλήματά του.

www.protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos