Ακόμα δεν έχουν βρει τον οδηγό του βαν που σκότωσε 13 και τραυμάτισε 126

19 Αυγούστου 2017 12:16

Το τελευταίο σενάριο θέλει στο τιμόνι να βρισκόταν ο Γιουνές Αμπουγιακούμπ - Έρευνες και στη Γαλλία για τους τρομοκράτες που διαφεύγουν - Νεκρός στην Καμπρίλς έπεσε ο Μούσα Ουκαμπίρ

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση του εντοπισμού του οδηγού του λευκού βαν με το οποίο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη.

Ενώ αρχικά οι ισπανικές αρχές είχαν καταλήξει στο σενάριο ότι οδηγός του οχήματος ήταν ο 17χρονος Μούσα Ουκαμπίρ, τις τελευταίες ώρες το επικρατέστερο σενάριο θέλει στο τιμόνι να βρισκόταν ο Γιουνές Αμπουγιακούμπ.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας της Καταλονίας, Τζουζέπ Λιουίς Τραπέρο, τόνισε πως δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ανάμεσα στους πέντε τρομοκράτες που έπεσαν νεκροί από πυρά αστυνομικών στην πόλη Καμπρίλς στη δεύτερη επίθεση που ακολούθησε αυτή της Βαρκελώνης. «Παραμένει πιθανό αλλά, αντίθετα με όσα ξέραμε πριν από τέσσερις ώρες, αποδυναμώνεται», είπε ο Τραπέρο σε τηλεοπτικό δίκτυο της περιοχής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά στην «μάχη» στην Καμπρίλς νεκροί έπεσαν εκτός του Μούσα Ουκαμπίρ, ο 19χρονος Ελ Χουσείν Αμπουγιακούμπ, ο 19χρονος Σαίντ Ααλάα, ο 21χρονος Ομάρ Χιτσαμί και ο 24χρονος Μοχάμεντ Χιτσαμί.

www.protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos