Φρικτός θάνατος για δημοσιογράφο στη Σρι Λάνκα

15 Σεπτεμβρίου 2017 11:59

Το θύμα αναγνωρίστηκε ως ο 24χρονος Πολ ΜακΚλίν, ο οποίος εργαζόταν για τους Financial Times

Φρικτός ήταν ο θάνατος που περίμενε τον 24χρονο δημοσιογράφο των Financial Times Πολ ΜακΚλλιν, τον οποίο άρπαξε κροκόδειλος στη Σρί Λάνκα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το τραγικό δυστύχημα συνέβη όταν ο ΜακΚλιν, ο οποίος έκανε μαθήματα σέρφινγκ, έσκυψε στο νερό μιας λίμνης για να πλύνει τα χέρια του.

Όπως διηγήθηκε αυτόπτης μάρτυρας ο ΜακΚλιν έκανε σέρφινγκ σε μια περιοχή που ονομάζεται Elephant Rock. Κάποια στιγμή κατευθύνθηκε σε μια λίμνη που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα προκειμένου να πάει στην τουαλέτα και εκεί τον άρπαξε ο κροκόδειλος.

Το τελευταίο πράγμα που είδαν οι αυτόπτες μάρτυρες ήταν τα χέρια του ΜακΚλιν να κουνιούνται στον αέρα καθώς ο κροκόδειλος τον τραβούσε κάτω από το νερό.

Ο άτυχος ΜακΚλίν

Αν και η σορός του 24χρονου δεν έχει βρεθεί όλοι πιστεύουν ότι είναι νεκρός. «Κατά 90% πιστεύουν ότι πρόκειται για επίθεση από κροκόδειλο αν και ορισμένοι λένε ότι στην λίμνη υπήρχε κινούμενη άμμος» δήλωσε σε βρετανικά ΜΜΕ κάτοικος της περιοχής στην οποία εξαφανίστηκε ο ΜακΚλιν.

Ο ιδιοκτήτης της σχολής σερφ στην οποία έκανε μαθήματα ο 24χρονος υποστήριξε, πάντως, πως είδε τι συνέβη. «Πήγε στη ζούγκλα που βρίσκεται περίπου 800 μέτρα από τη θάλασσα. Ενώ έπλενε τα χέρια του ο κροκόδειλος τον άρπαξε» είπε ο Φαουάς Λαφίρ.

Συνάδελφος του άτυχου 24χρονου στους FT δήλωσε «είμαστε σοκαρισμένοι. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, οπαδός της Έβερτον. Είναι μια απόλυτη τραγωδία».

Ο ΜακΚλίν εργαζόταν στους Financial Times εδώ και δύο χρόνια - ήταν η πρώτη του δουλειά - καλύπτοντας τα θέματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Brexit.

www.protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos