Το νησί των οργίων: Εταιρεία διαφημίζει πακέτα διακοπών με... αλκοόλ, ναρκωτικά και πόρνες

07 Οκτωβρίου 2017 12:24

Το ακατάλληλο για ανηλίκους κλιπ υπόσχεται ξέφρενα πάρτι, «απεριόριστο σεξ», συνευρέσεις με... 16 γυναίκες ταυτόχρονα και παράνομες ουσίες

Η συντριπτική πλειοψηφία των εταιρειών διοργάνωσης διακοπών χρησιμοποιούν στα κλιπ τους τα καλλίγραμμα σώματα εξωτικών καλλονών για να δελεάσουν τον ανδρικό πληθυσμό να αγοράσει τα «πακέτα» που προσφέρουν.

Το διαφημιστικό ωστόσο που κυκλοφόρησε πρόσφατα η Good Girls Company, πήρε αυτό το κόνσεπτ και το... τερμάτισε, φτιάχνοντας ένα κλιπ που ουσιαστικά προμοτάρει την πορνεία και τα ναρκωτικά, σε ένα εξαιρετικά... ακατάλληλο «πακέτο» διακοπών που ονομάζεται «Sex Island Experience».

Η «Εμπειρία στο Νησί του Σεξ» διαρκεί από τις 24 μέχρι τις 27 Νοεμβρίου και σύμφωνα με το διαφημιστικό της εταιρείας προσφέρει στον «τυχερό» που μπορεί να πληρώσει το υψηλό αντίτιμο τα εξής:

- Μεταφορά με λιμουζίνα από το αεροδρόμιο της Καρταχένα στην Κολομβία στο λιμάνι της πόλης, όπου περιμένει ένα πολυτελές γιοτ γεμάτο με καλλονές... έτοιμες για όλα. «Στην τιμή περιλαμβάνεται απεριόριστο σεξ», υπόσχεται το trailer, δείχνοντας τον πελάτη της εταιρείας σε ερωτικές περιπτύξεις με γυναίκες που φοράνε μπικίνι.

- Άφιξη σε ιδιωτικό νησί, που είναι «ανοιχτό στη χρήση ναρκωτικών» (όπως επισημαίνει απροκάλυπτα το trailer) και διαμονή σε μια πολυτελή βίλα, όπου το - δωρεάν - αλκοόλ θα ρέει άφθονο. Την πρώτη βραδιά θα ακολουθήσει ένα ξέφρενο πάρτι, ενώ στον κάθε ευκατάστατο τουρίστα θα αντιστοιχούν... δύο ιερόδουλες, που θα είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή του καθ' όλη τη διάρκεια των διακοπών του.

Τη δεύτερη μέρα, σύμφωνα με την εταιρεία, καθένας από τους 30 τουρίστες του Sex Island Experience θα έχει την ευκαιρία να περάσει ένα μισάωρο μόνος με... 16 γυναίκες ταυτόχρονα, μια εμπειρία που θα τον βοηθήσει (σύμφωνα με τους διοργανωτές) να... «ανακαλύψει τον πραγματικό εαυτό του».

Οι επόμενες δυο μέρες θα είναι γεμάτες με ξέφρενα πάρτι σε πολυτελή γιοτ, ερωτικά μασάζ, σόου με εξωτικές χορεύτριες, στριπτίζ και... νέα όργια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ενώ η πορνεία δεν είναι παράνομη στην Κολομβία, η μαστροπεία και η εμπορία ναρκωτικών διώκεται ποινικά, πράγμα που σημαίνει ότι η εταιρεία μάλλον θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον νόμο για τις παράνομες δραστηριότητες που διαφημίζει με τόσο θράσος.

www.protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos