Λονδίνο: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς - 11 τραυματίες

08 Οκτωβρίου 2017 13:25

Ηρωικοί περαστικοί έπεσαν πάνω στον οδηγό, που προσπάθησε να διαφύγει, και τον ακινητοποίησαν, μέχρι οι αστυνομικοί να προβούν στη σύλληψή του - «Έριξε σκόπιμα το αυτοκίνητο πάνω στον κόσμο» λένε μάρτυρες - Τροχαίο ατύχημα που δεν συνδέεται με την τρομοκρατία, ανακοίνωσε η Σκότλαντ Γιαρντ

Αρκετοί άνθρωποι -11, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ- τραυματίστηκαν, όταν αυτοκίνητο «σκαρφάλωσε» σε πεζοδρόμιο και έπεσε πάνω σε περαστικούς, έξω από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Λονδίνο, στην περιοχή του Κένσινγκτον.

Η «τρελή» πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε, όταν έπεσε πάνω σε δύο άλλα σταθμευμένα οχήματα.

Εννέα από τους τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της βρετανικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με ανακοίνωση της υπηρεσίας ασθενοφόρων. Οι περισσότεροι έφεραν τραύματα στα πόδια και το κεφάλι. Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται εάν κάποιο από τα θύματα βρίσκεται σε σοβαρή ή κρίσιμη κατάσταση.
Ένας μαύρος άνδρας έχει ήδη συλληφθεί για το περιστατικό. Ήδη, στο Διαδίκτυο κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του, την ώρα που πολίτες τον κρατούν ακινητοποιημένο, με το πρόσωπο στο έδαφος, όταν βγήκε από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει πεζός.

Όπως μπορεί να διακρίνει κανείς, έχει αίματα στο πρόσωπο, ενώ φαίνεται να είχε πάνω του τουλάχιστον δύο κινητά. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο άνδρες που διακρίνονται στη φωτογραφία να τον κρατούν στο έδαφος, ήταν μεταξύ εκείνων που έπεσαν πάνω του και τον τράβηξαν έξω από το όχημα, ακινητοποιώντας τον.

Ένας από τους περαστικούς, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Independent, κρατούσε από το χέρι και τη μικρή κόρη του, ηλικίας τεσσάρων-πέντε ετών.

www.protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos