Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στη Νέα Υόρκη - Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες

03 Δεκεμβρίου 2017 20:10

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ενός άντρα, ο οποίος οδήγησε το αυτοκίνητό του πάνω σε πεζούς στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, εξαπέλυσε η αμερικανική αστυνομία. Αρκετές ώρες αργότερα, ανακοινώθηκε ότι ένας ύποπτος βρίσκεται υπό κράτησ και εξετάζεται η εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ο δράστης, δίχως κανέναν προφανή λόγο, έπεσε πάνω σε ένα γκρουπ πεζών σε κεντρικό σημείο της περιοχής, με συνέπεια ένα άτομο να έχει χάσει τη ζωή του και τουλάχιστον άλλα πέντε να έχουν τραυματιστεί.

Ο ίδιος διέφυγε με συνέπεια να ξεκινήσει η επιχείρηση αναζήτησης από την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω στους πεζούς ήταν ένα λευκό σεντάν.

Αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι στο σημείο είχε προηγηθεί σοβαρός καβγάς μεταξύ ορισμένων ατόμων. Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες μίλησαν για μάχη με μαχαίρια, ενώ από την αστυνομία διέρρευσε πως οι δύο από τους πέντε τραυματίες ήταν μαχαιρωμένοι. Τα δύο αυτά άτομα μεταφέθηκαν στο νοσοκομείο Τζαμάικα, σε κρίσιμη κατάσταση, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. Νεώτερες πληροφορίες ανέφεραν πως ο δράστης πρώτα έπεσε με το αυτοκίνητο πάνω στους πεζούς και αμέσως μετά βγήκε και μαχαίρωσε τους δύο.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τα θύματα να πετάγονται στον αέρα, ενώ υπολόγισαν ότι η ταχύτητα του αυτοκινήτου ήταν μεγαλύτερη από 80 χιλιόμετρα την ώρα.

www.protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos