Αεροπορική τραγωδία στη Ρωσία: Αναζητούν στο χιόνι τα αίτια της συντριβής

12 Φεβρουαρίου 2018 10:49

Νεκροί και οι 71 επιβαίνοντες του Αντόνοφ - Πολλά παιδιά ανάμεσα στα θύματα - Ασαφές προς το παρόν τι προκάλεσε τη συντριβή - Βρέθηκε το μαύρο κουτί και αναμένεται να φωτίσει την υπόθεση - Βίντεο φέρεται να δείχνει την στιγμή της συντριβής

Τον χαμό των 71 ατόμων που επέβαιναν στο αεροσκάφος Αντόνοφ (AN-148) των Saratov Airlines θρηνεί από την Κυριακή το μεσημέρι ολόκληρη η Ρωσία.

Το ρωσικό επιβατικό συνετρίβη κοντά στην Μόσχα λίγο μετά την απογείωσή του και ενώ πραγματοποιούσε πτήση από τη Μόσχα στην πόλη Ορσκ στην περιοχή Ορενμπούργκ, περίπου 1.500 χλμ. νοτιοανατολικά της ρωσικής πρωτεύουσας, παρασύροντας στον θάνατο 65 επιβάτες και 6 μέλη του πληρώματος.
Δεν είναι σαφές προς το παρόν τι προκάλεσε τη συντριβή, η οποία συνέβη σε θερμοκρασίες γύρω στους-5 βαθμούς Κελσίου, ενώ κατά περιόδους σημειώνονταν χιονοπτώσεις.

Ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας, του οποίου η αυθεντικότητα δεν έχει προς το παρόν επιβεβαιωθεί, φέρεται να δείχνει την στιγμή της συντριβής του αεροσκάφους. Το υλικό που δημοσιεύουν κάποια διεθνή μέσα ενημέρωσης, δείχνει στο βάθος μια έκρηξη σε ένα καταχιονισμένο τοπίο. αμέσως μετά φλόγες ξεπηδούν και μαύρος καπνός φαίνεται να υψώνεται στον ουρανό. Παραμένει αδιευκρίνιστο εάν το υλικό αυτό είναι αυθεντικό και αν δείχνει το κύριο μέρος του αεροπλάνου ή κάποιο τμήμα του, την ώρα που πέφτει στο έδαφος.

www.protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos