Εταιρεία παραγωγής σχεδιάζει ήδη να κάνει ταινία την περιπέτεια των 12 αγοριών της Ταϊλάνδης

11 Ιουλίου 2018 10:59

«Το να βλέπω όλον αυτό τον ηρωισμό στο σπήλαιο και τους δύτες να βγαίνουν έξω με άγγιξε» δήλωσε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Pure Flix Entertainment


Μπορεί να έχουν περάσει λίγες μόνο ώρες από τη στιγμή που τα 12 μικρά αγόρια βγήκαν από το σπήλαιο στην Ταϊλάνδη στο οποίο είχαν εγκλωβιστεί για συνολικά 17 ημέρες, στο Χόλιγουντ, όμως, έχουν ήδη αρχίσει να εξετάζουν πώς θα μπορούσαν να φέρουν την απίστευτη αυτή ιστορία στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Ήδη ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Pure Flix Entertainment Μάικλ Σκοτ που ειδικεύεται σε οικογενειακές ταινίες βρέθηκε στην είσοδο του σπηλαίου αναζητώντας τρόπους να εξασφαλίσει τα δικαιώματα της ιστορίας.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος. Η ιστορία αυτή σημαίνει πολλά για μένα. Το να βλέπω όλον αυτό τον ηρωισμό στο σπήλαιο και τους δύτες να βγαίνουν έξω με άγγιξε» δήλωσε ο ίδιος σε βίντεο που ανήρτησε στο λογαριασμό της εταιρείας στο Twitter

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos