Η Turkish Airlines προωθεί ελληνικούς προορισμούς

01 Νοεμβρίου 2018 15:03

Η Turkish Airlines προωθεί την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ως προορισμούς στο δίκτυό της – Πάνω από 550.000 επιβάτες εξυπηρετήθηκαν από την εταιρεία σε δρομολόγια από και προς Ελλάδα


Την περαιτέρω ανάπτυξη της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ως προορισμών του παγκόσμιου δικτύου της, αλλά και ως πύλες για τις ομορφιές της Ελλάδας, επιδιώκει η Turkish Airlines.

Σε αυτό το πλαίσιο, σε workshop που διοργάνωσε η εταιρεία στην Αθήνα σε συνεργασία με τη Malaga-Costa Del Sol και τον Ισπανικό Οργανισμό Τουρισμού, συμμετείχαν περισσότερα από 60 ταξιδιωτικά πρακτορεία από την Ελλάδα και τη Μάλαγα της Ισπανίας. Κατά τη διάρκεια του workshop, τουριστικοί πράκτορες πραγματοποίησαν B2B συναντήσεις, προωθώντας προορισμούς και στις δύο χώρες, συζητώντας παράλληλα για επιχειρηματικές ευκαιρίες, προϊόντα και υπηρεσίες τουρισμού, στις δύο αγορές.

Οπως αναφέρει ο γενικός διευθυντής της Turkish Airlines στην Ελλάδα, Alp Yavuzeser, πέρυσι η εταιρεία εξυπηρέτησε περισσότερους από 550.000 επιβάτες από και προς Ελλάδα. «Είμαστε υπερήφανοι που αποτελούμε κομμάτι της διαρκώς αναπτυσσόμενης ελληνικής τουριστικής αγοράς και που συμβάλλαμε σε ακόμη μία χρονιά με ρεκόρ αφίξεων για την Ελλάδα», τονίζει ο ίδιος.

Η Turkish Airlines πραγματοποιεί εβδομαδιαία 42 πτήσεις μεταξύ Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Κωνσταντινούπολης. Από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο του 2018, η εταιρεία εξυπηρέτησε σε όλο το δίκτυό της περισσότερους από 58.000.000 επιβάτες παγκοσμίως, ποσοστό κατά 12% υψηλότερο σε σύγκριση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

www.protothema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos