Πατέρας ξυλοκόπησε και «έριξε» σε κώμα τον 6χρονο γιο του,

04 Ιανουαρίου 2019 13:03

Σοκ προκαλεί η υπόθεση με πρωταγωνιστή έναν πατέρα από το Ισκέντερουν (Αλεξανδρέττα) της Τουρκίας, ο οποίος ξυλοκόπησε με μια ηλεκτρική σκούπα και έριξε σε κώμα τον γιο του, επειδή δεν είχε... κάνει τα μαθήματά του!

Σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, ο 6χρονος Μερττζάν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και δίνει, διασωληνωμένος, μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

 

 Οι Αρχές της πόλης Ισκέντερουν -στην επαρχία Χατάι που συνορεύει με τη Συρία- κινητοποιήθηκαν ύστερα από καταγγελία που έκαναν γείτονες, όταν άκουσαν τις κραυγές του παιδιού, και συνέλαβαν τον πατέρα, Μεχμέτ Αλί Γ.

Το παιδί παρελήφθη από ασθενοφόρο, με τους τραυματιοφορείς, ωστόσο, να αναγράφουν στην αναφορά τους ότι ο Μερττζάν δεν είχε τις αισθήσεις του.

Ο μικρός Μερττζάν στο νοσοκομείο / Φωτογραφία: Daily MailΟ μικρός Μερττζάν στο νοσοκομείο / Φωτογραφία: Daily Mail

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Μεχμέτ Αλί έδειρε βάναυσα τον γιο του με τον μεταλλικό σωλήνα μιας ηλεκτρικής σκούπας, όταν ο 6χρονος του είπε πως δεν είχε κάνει τα μαθήματά του.

 Μιλώντας σε τουρκικά ΜΜΕ, η πρώην σύζυγος του δράστη και μητέρα του 6χρονου, είπε ότι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον Μεχμέτ Αλί καθώς την ξυλοκοπούσε καθημερινά. Η ίδια τόνισε ότι ο πρώην σύζυγός της κακοποιούσε συστηματικά και το παιδί τους.

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos