Πήρε κρυφά το όπλο του πατέρα της και αυτοπυροβολήθηκε την ώρα που έβγαζε selfie

10 Ιανουαρίου 2019 17:02

Παραλίγο να χάσει τη ζωή της μία έφηβη από τη Ρωσία, η οποία θέλησε να βγάλει selfie κρατώντας το όπλο του πατέρα της.

Η 13χρονη κοπέλα αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος στο πρόσωπο την ώρα που προσπαθούσε να βγάλει τη φωτογραφία. Ευτυχώς τη γλίτωσε φθηνά, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο και σπασμένο σαγόνι.

Σύμφωνα με τη Mirror, η 13χρονη πήρε το πιστόλι του πατέρα της χωρίς την άδειά του. Στη συνέχεια κλειδώθηκε στο δωμάτιό της για να βγάλει τη φωτογραφία, με σκοπό να την ανεβάσει στα social media και να εντυπωσιάσει τους φίλους της.

Το όπλο όμως εκπυρσοκρότησε. Οι γονείς της άκουσαν τον πυροβολισμό και έτρεξαν στο δωμάτιό της, στο εξοχικό τους σπίτι στο Mytishchi, στη Μόσχα.

Όπως ανέφεραν οι αρχές, το κορίτσι πίεσε κατά λάθος τη σκανδάλη και αυτοπυροβολήθηκε στο πρόσωπο.

Το όνομα του κοριτσιού καθώς και των γονιών της, δεν έχουν γίνει γνωστά.

Ο πατέρας της αντιμετωπίζει τώρα προβλήματα με τον νόμο, γιατί δεν μπόρεσε να φυλάξει το όπλο σε ασφαλές μέρος. Ωστόσο, έχει άδεια για το συγκεκριμένο όπλο και υποστηρίζει ότι το είχε φέρει για να προστατεύσει την γυναίκα και την κόρη του, από ενδεχόμενους εισβολείς στο εξοχικό τους.

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos