Τους άφησε… ξερούς στο πρώτο πρωτάθλημα σφαλιάρας!

21 Μαρτίου 2019 15:22

Έγινε της... σφαλιάρας! Έχουμε δει βίαια αθλήματα, αλλά αυτό που διοργάνωσαν στο Κράσνογιαρσκ της Σιβηρίας παίρνει και το Όσκαρ πρωτοτυπίας.

Όποιος μείνει όρθιος απ’ τη σφαλιάρα του άλλου! Αυτό είναι στην… ουσία το “άθλημα” που εμπνεύστηκαν στη Σιβηρία και που έκανε την εμφάνιση του σε έκθεση για δυναμικά αθλήματα στην πόλη Κράσνογιαρσκ.

Τα άτομα που βρήκαν το… κουράγιο να αγωνιστούν, έπρεπε κάθε φορά να “εξουδετερώσουν” τον εκάστοτε αντίπαλο τους με μια σφαλιάρα στο μάγουλο.

Την πρόκριση στον επόμενο γύρο έπαιρνε αυτός που θα έβγαζε νοκ-άουτ το άτομο που θα στεκόταν απέναντι του (στην ουσία αυτός που δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος), εκτός αν γνώριζε τον αποκλεισμό για αντικανονικό χτύπημα.

Ανάμεσα στους αγωνιζόμενους είχε τοποθετηθεί μόνο ένα ψηλό κουτί, προκειμένου να μπορούν να στηριχτούν, ενώ πίσω τους υπήρχαν άτομα, έτοιμα για να τους πιάσουν, στην περίπτωση που δεν αντέξουν τη σφαλιάρα. Νικητής αναδείχθηκε ο Βασίλι Κομότσκι, ο οποίος επέστρεψε σπίτι του με 30.000 ρούβλια (413 ευρώ).

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos