Σε ποια ευρωπαϊκά αεροδρόμια αναμένεται χάος το Πάσχα

10 Απριλίου 2019 15:21

Ακυρώσεις πτήσεων και μεγάλες καθυστερήσεις σε αεροδρόμια της Ισπανίας και της Ιταλίας περιμένουν τους ταξιδιώτες του Πάσχα


Με χάος στους αιθέρες την περίοδο του Πάσχα απειλεί το προσωπικό ασφαλείας στα αεροδρόμια της Ισπανίας και της Ιταλίας.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Independent», οι ταξιδιώτες του Πάσχα που έχουν προγραμματίσει να επισκεφθούν χώρες της ηπειρωτικής Ευρώπης θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για ακυρώσεις πτήσεων και μεγάλες καθυστερήσεις σε αεροδρόμια της Ισπανίας και της Ιταλίας.

Στην Ισπανία, το προσωπικό ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης απειλεί με απεργία αορίστου χρόνου, η οποία ξεκινά την Παρασκευή 12 Απριλίου. Οι εργαζόμενοι ζητούν καλύτερες αμοιβές και εργασιακές συνθήκες.

Στο μεταξύ, τρία ισπανικά συνδικάτα καλούν σε απεργία την Κυριακή του Πάσχα αλλά και στις 24 Απριλίου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την ίδια χρονική περίοδο, αναμένεται να πραγματοποιηθούν απεργίες σε σιδηροδρομικούς σταθμούς και μετρό σε όλη τη χώρα.

Και στην Ιταλία, το προσωπικό της Alitalia ετοιμάζεται για 24ωρη απεργία το Σάββατο 3 Απριλίου. Επίσης την ίδια ημέρα, εργαζόμενοι στα δύο κεντρικά αεροδρόμια του Μιλάνου, Λινάτε και Μαλπένσα, δεν θα προσέλθουν στην εργασία τους.

protothema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos