Μακελειό στη Σρι Λάνκα: Τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του πιο πλούσιου Δανού ανάμεσα στα θύματα!

23 Απριλίου 2019 01:47

Τα παιδιά του Άντερς Χολχ Πόβλσεν περνούσαν τις διακοπές του Πάσχα στο Κολόμπο και τρία από τα τέσσερα είναι νεκρά - Συγκλονισμένοι οι Δανοί από το δράμα του μεγαλομετόχου του κολοσσού μόδας Asos


Ένα προσωπικό δράμα κρύβει η τραγωδία στη Σρι Λάνκα, ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών: Μεταξύ των θυμάτων είναι τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του πιο πλούσιου άντρα της Δανίας, του μεγαλομετόχου του κολοσσού μόδας Asos, Άντερς Χολχ Πόβλσεν.

Όπως έγινε γνωστό, μεταξύ των θυμάτων ήταν τρεις υπήκοοι Δανίας. Τελικά, ανακοινώθηκε πως πρόκειται για τα τρία μικρά παιδάκια του Δανού μεγιστάνα, που βρίσκονταν σε πολυτελές ξενοδοχείο του Κολόμπο για να περάσουν τις πασχαλινές διακοπές τους.

Η κόρη του Άντερς Χολχ Πόβλσεν Αλμα, είχε ποστάρει στο λογαριασμό της στο Instagram πριν λίγες μέρες, μια φωτογραφία των τριών αδερφών της, Αστριντ, Άνιες και Άλφρεντ από το ξενοδοχείο, όπου έμεναν. Τα αδέρφια βρίσκονταν στην πισίνα και η λεζάντα έγραφε πως είναι «τρία μικρά αρκουδάκια».

protothema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos