Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Serial killer στην Κύπρο: Ομολόγησε άλλους δύο φόνους - Επτά τα θύματα

25 Απριλίου 2019 19:18

Ο λοχαγός Νίκος Μεταξάς μετά τον εντοπισμό σορού σε πεδίο βολής ομολόγησε και τη δολοφονία μάνας και κόρης από τη Ρουμανία - Επτά πλεον τα θύματα του «Ορέστη»


Διασταυρωμένες πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν πως ο λοχαγός Νίκος Μεταξάς μετά την υπόδειξη σημείου που βρέθηκε πτώμα αλλοδαπής είτε από την Ινδία είτε από το Νεπάλ, ομολόγησε πως σκότωσε ακόμα δυο γυναίκες (μητέρα και κόρη ) από τη Ρουμανία.
Ειδικότερα, ο «Ορέστης» ομολόγησε ότι τον Σεπτέμβριο του 2016 σκότωσε την 36χρονη Livia Florentina Bunea και την οκτάχρονη κόρη της.
Νωρίτερα, είχε εντοπισθεί σορός γυναίκας σε προχωρημένη σήψη σε πεδίο βολής, καθ' υπόδειξη του Μεταξά, ενώ ομολόγησε και τη δολοφονία της 29χρονης Maricar από τις Φιλιππίνες. Ο serial killer είχε ομολογήσει συνολικά τέσσερις δολοφονίες γυναικών, υποστηρίζει έως τώρα ότι η εξάχρονη κόρη του πρώτου θύματός του που εντοπίσθηκε πέθανε από αναρρόφηση, αρνούμενος ότι σκότωσε το παιδί, ενώ πλέον ομολογεί και άλλες δύο δολοφονίες- της μάνας και της κόρης από τη Ρουμανία.

Ο λοχαγός που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «Ορέστης» είχε μεταφερθεί νωρίτερα στο πεδίο βολής του χωριού Ορούντα, όπου υπέδειξε που είχε θάψει τη γυναίκα από το Νεπάλ ή την Ινδία.

Η απίστευτη υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται ότι εντοπίσθηκε τυχαία η σορός της 38χρονης Mary Rose από τις Φιλιππίνες στο φρεάτιο του μεταλλείου στο χωριό Μιτσερό.

Εκεί βρέθηκε και δεύτερη σορός και κατά την ομολογία του «Ορέστη», τα δύο πτώματα ανήκουν στην 38χρονη Marry Rose και την 28χρονη Arian Palanas Lozano, που είχαν εξαφανιστεί τον Μάϊο και τον Ιούλιο του 2018.

Παραδεχόμενος την δολοφονία της Marry Rose, το πτώμα της οποίας ταυτοποιήθηκε, ο 35χρονος αναγκάστηκε να παραδεχθεί και την δολοφονία της 6χρονης κόρης της, ισχυριζόμενος ότι είχε πετάξει το πτώμα στο φράγμα Ξυλιάτου. Στη συνέχεια υποστήριξε ότι το παιδί, η σορός του οποίου δεν έχει βρεθεί, πέθανε από αναρρόφηση.

protothema.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr