Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βίντεο-σοκ: Μια 25χρονη σπρώχνει ηλικιωμένο από το λεωφορείο επειδή της ζήτησε να μιλά πιο ευγενικά -Τον σκότωσε

16 Μαϊος 2019 23:30

Απίστευτη αγριότητα από 25χρονη στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ, η οποία έσπρωξε από την πόρτα του λεωφορείου ηλικιωμένο, μόνο και μόνο επειδή της έκανε παρατήρηση για τη συμπεριφορά της. Σήμερα κατηγορείται για τον φόνο του.

Ο 74χρονος χτύπησε άσχημα στο κράσπεδο και υπέκυψε στα τραύματά του ένα μήνα αργότερα. Τώρα, η θερμόαιμη 25χρονη αντιμετωπίζει κατηγορία ανθρωποκτονίας καθώς οι Αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης σε βάρος της για φόνο.

Οι Αρχές του Λας Βέγκας αναζητούσαν την γυναίκα που φερόταν να έχει σπρώξει ηλικιωμένο από λεωφορείο τον περασμένο Μάρτιο. Ωστόσο, η ταυτότητά της αποκαλύφθηκε έπειτα από παρακολούθηση της κάμερας ασφαλείας στο λεωφορείο που δίνει στοιχεία που ενοχοποιούν μια 25χρονη για φόνο.

Σύμφωνα με όσα παρακολουθούμε στο βίντεο, αλλά και τις μαρτυρίες άλλων επιβατών που κατεγράφησαν στο ένταλμα σύλληψης η Καντέσα Μισέλ Μπίσοπ, 25 ετών, έσπρωχνε τους συνεπιβάτες της στο λεωφορείο. Οπως φαίνεται στο βίντεο, ο ηλικιωμένος, ονόματι Σερζ Φουριέ της έκανε παρατήρηση, λέγοντάς της να «είναι πιο ευγενική». Οταν ο άτυχος 74χρονος βρέθηκε μπροστά από την Μπίσοπ, εκείνη την έσπρωξε με όλη της τη δύναμη έξω από την μεσαία πόρτα του λεωφορείου.

Ο 74χρονος που κρατούσε και ένα καροτσάκι λαϊκής, έπεσε με το πρόσωπο στο κράσπεδο του πεζοδρομίου και τραυματίστηκε. Παρά την προτροπή των παρευρισκομένων δεν θέλησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ωστόσο, το τραύμα του ήταν πιο σοβαρό, ώστε να μεταφερθεί τελικά στο νοσοκομείο λίγες ώρες αργότερα. Ο Φουριέ υπέκυψε στα τραύματά του ένα μήνα αργότερα, στις 23 Απριλίου. Ενας θάνατος που τώρα αντιμετωπίζεται ως φόνος.

Υπό κράτηση η 25χρονη για φόνο
Η 25χρονη Μπίσοπ φέρεται να έφυγε, αφότου προκάλεσε τον θανάσιμο όπως αποδείχτηκε, τραυματισμό του 74χρονου και χωρίς να ενδιαφερθεί για την κατάσταση της υγείας του. Οι Αρχές τη συνέλαβαν στις 6 Μαΐου και η Μπίσοπ παραμένει υπό κράτηση, αφού πρέπει να καταβάλει εγγύηση 100.000 δολαρίων προκειμένου να αφεθεί ελεύθερη. Η απολογία της στον ανακριτή αναμένεται την επόμενη εβδομάδα, με την 25χρονη να αντιμετωπίζει κατηγορία ανθρωποκτονίας για τον φόνο του Σερζ Φουριέ.

iefimerida.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr