Kinsey Wolanski: Αυτή είναι η ξανθιά καλλονή που εισέβαλε στον τελικό του Champions League

02 Ιουνίου 2019 13:30

Μία… εισβολέας κατάφερε να κλέψει για λίγο την παράσταση από τους πρωταγωνιστές στο φετινό τελικό του Champions League!

Η ξανθιά καλλονή εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα Τότεναμ – Λίβερπουλ και τον διέκοψε για λίγα δευτερόλεπτα, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα με το αποκαλυπτικό μαγιό και τα πλούσια προσόντα της.

Αφού πρώτα «κόλλησαν» το βλέμμα τους πάνω της, στη συνέχεια όλοι διερωτήθηκαν ποια ήταν και τι... μήνυμα ήθελε να περάσει.

Πρόκειται για την Kinsey Wolanski, πρώην πορνοστάρ, μοντέλο και σύντροφος του διάσημου Youtuber– φαρσέρ, Vitaly Zdorovetskiy.

Η Wolanski φαίνεται πως… παραδειγματίστηκε από τον 27χρονο Ρώσο σύντροφό της, ο οποίος έχει προκαλέσει προβλήματα σε πολλούς σπουδαίους αγώνες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 μεταξύ Γερμανίας και Αργεντινής στο Ρίο ντε Τζανέιρο, καθώς και αγώνας μεταξύ των Καβαλίερς – Ουόριορς το 2016, όπου ο Vitaly Zdorovetskiy εισέβαλε στο γήπεδο, έχοντας γράψει πάνω στο σώμα του «Ο Τραμπ είναι χάλια, ΛεΜπρόν για πρόεδρος!».

Η σέξι εισβολέας όχι μόνο παραδειγματίστηκε από το αγόρι της, αλλά όπως φαίνεται το έκανε γι’ αυτόν, αφού πάνω στο αποκαλυπτικό μαγιό της έγραφε «Vitaly Uncensored» (σ.σ. το όνομα του λογαριασμού του συντρόφου της στο Youtube, στα βίντεο του οποίου συμμετέχει και η ίδια πολύ συχνά).

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos