Απίστευτη ιστορία: Βρέθηκε νεογέννητο μέσα σε σακούλα σούπερ μάρκετ

11 Ιουνίου 2019 08:38

Αναυδοι έμειναν οι αστυνομικοί στην Τζόρτζια των ΗΠΑ, όταν εντόπισαν νεογέννητο μωρό μέσα σε σακούλα σούπερ μάρκετ σε δρόμο της Ατλάντα.

Οι Αρχές της πολιτείας της Τζόρτζια αναζητούν περισσότερες πληροφορίες για το νεογέννητο κοριτσάκι που βρέθηκε μέσα σε σακούλα σούπερ μάρκετ σε δρόμο της περιοχής Φορσίθ στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

Το μικρό κορίτσι σαν από θαύμα είναι εντελώς καλά στην υγεία του και τώρα οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν εκείνον που το εγκατέλειψε τυλιγμένο σε σακούλες σούπερ μάρκετ. Ηταν οι κάτοικοι της περιοχής που άκουσα κλάμα μωρού και ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι Αρχές πιστεύουν πως το μωρό εντοπίστηκε, ευτυχώς, λίγες ώρες μετά τη γέννησή του. Το νεογέννητο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως χαίρει άκρας υγείας.

Πρωτοφανές περιστατικό εγκατάλειψης μωρού
Ο σερίφης της περιοχής αναζητά απεγνωσμένα τους γονείς της νεογέννητης. «32 χρόνια είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα εγκαταλειμμένο μωρό και μάλιστα με αυτό τον τρόπο» είπε στους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με τον νόμο, υπάρχει τρόπος για μια μητέρα που πιστεύει πως δεν μπορεί να μεγαλώσει το μωρό της να το παραδώσει στην αστυνομία, στην πυροσβεστική ή σε κάποιο νοσοκομείο εντός 30 ημερών από τη γέννησή του. «Αρκεί να το παραδώσουν σε κάποιον άνθρωπο, δεν αντιμετωπίζουν κατηγορίες για εγκατάλειψη ανηλίκου και κακοποίηση» σημειώνει ο σερίφης.

Το μικρό κορίτσι ονομάστηκε προσωρινά Ινδία και έχει τεθεί υπό την προστασία της υπηρεσίας παιδικής και οικογενειακής προστασίας της Πολιτείας της Τζόρτζια.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos