Το σπίτι των οργίων της Μ. Βρετανίας: Η Τζάκι και η αδελφή της πλάγιαζαν με τον ιδιοκτήτη του

23 Ιουνίου 2019 20:30

Δικαίως το εν λόγω σπίτι κερδίζει τον τίτλο του σπιτιού των οργίων της Μεγάλης Βρετανίας. Οι τοίχοι του τα είχαν δει όλα. Τώρα βγαίνει προς πώληση αντί 5 εκατ. ευρώ.

Ιδιοκτήτης του ο Πίτερ Κουκ, ο οποίος έζησε μια ζωή μέσα στην αναγνώριση, τα πάρτι, τα όργια, το αμέτρητο αλκοόλ και τις διάσημες ερωμένες μεταξύ των οποίων και η Τζάκι Κένεντι με την αδερφή της.

Το πάτωμα γεμάτο από αρχεία, βιβλία, φαξ που δεν εστάλησαν ποτέ και γράμματα που δεν ανοίχτηκαν ποτέ με χρονολογία το 1972. Μπλοκ επιταγών και τασάκια γεμάτα αποτσίγαρα, άδεια μπουκάλια βότκας και στοίβες από κιτρινισμένες εφημερίδες. Όλα αυτά έχουν φύγει εδώ και καιρό.

Το σπίτι του Πίτερ Κουκ που πωλείται έναντι 5 εκατομμυρίων λιρών
Όπως και το διαβατήριο και το δίπλωμα οδήγησης, που κάποτε ήταν κολλημένα με ταινία διπλής όψης στον τοίχο του καθιστικού για να μπορεί να το βρίσκει πάντα ο σπουδαίος κωμικός Πίτερ Κουκ. Παρελθόν αποτελούν επίσης τα μπολ γεμάτα με ζευγάρια από γυαλιά ηλίου και οι μεγάλες συλλογές καπέλων. Η λέξη «οξύμωρο» την οποία συχνά ο Κουκ ξεχνούσε, χαραγμένη σε έναν από τους τοίχου.

Σήμερα, η τριώροφη αυτή κατοικία, στη μέση ενός δρόμου με σπίτια του 18ου αιώνα στο βόρειο Λονδίνο, είναι μαγευτική και μόλις βγήκε προς πώληση έναντι 5 εκατ. λιρών ενώ την επόμενη εβδομάδα, μια μπλε πλακέτα θα θυμίζει πως σε αυτό το σπίτι έζησε ο μεγάλος κωμικός.

Ο Πίτερ Κουκ με τον συνεργάτη του Ντάντλεϊ Μουρ
Αλλά όταν ο Πίτερ Κουκ ζούσε εδώ – από το 1974 μέχρι τον θάνατό του από γαστρεντερική αιμορραγία το 1995, σε ηλικία μόλις 57 ετών – αυτή η γοτθικού ύφους κατοικία ήταν μάρτυρας πολλών οργίων, που θα έκανε τους μελλοντικούς αγοραστές να κοκκινίσουν.

Όλοι οι διάσημοι Βρετανοί της εποχής του πρέπει να είχαν περάσει και να είχαν παραβρεθεί σε κάποιο πάρτι στο Perrin’s Walk – όπως λέγεται η κατοικία. Μεταξύ αυτών οι Pythons, Στίβεν Φράι, Ντέιβιντ Γκάγουερ, Ντέιβ Στιούαρτ, οι Rolling Stones αλλά και ο συνεργάτης του Πίτερ Κουκ, Ντάντλεϊ Μουρ.

Ο κήπος του σπιτιού του Πίτερ Κουκ όπου έγιναν πολλά από τα πάρτι του
Οι δυο τους έκαναν βόλτες στον κήπο φτιάχνοντας σκίτσα, δοκιμάζοντας αστεία μέχρι που ο Μουρ έκανε καριέρα στο Χόλιγουντ, ενώ ο Κουκ περνούσε μια ήρεμη ζωή με μια τριπλή βότκα με πορτοκάλι για πρωινό.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos