Γέννησε το παιδί του αδελφού της - Μέσω παρένθετης μητρότητας

20 Ιουλίου 2019 10:27

Πολλά ζευγάρια που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδιά καταφεύγουν είτε στην υιοθεσία, είτε στην παρένθετη μητρότητα. Στη δεύτερη επιλογή προχώρησε κι ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι από την Αγγλία.


Η περίπτωσή τους είναι ιδιαίτερη, καθώς ως παρένθετη μητέρα επέλεξαν την αδελφή του ενός από τους δύο άνδρες. Ο λόγος για τη Σαπέλ Κούπερ η οποία θα είναι πάντα μια «ιδιαίτερη» θεία και όχι η «μητέρα» της μικρής, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mirror.

Η 27χρονη Σαπέλ, αποφάσισε να γίνει παρένθετη μητέρα και να κυοφορήσει το μωρό του 30 αδελφού της Σκοτ Στίβενσον, καθώς είδε πως ο ίδιος με τον 29χρονο σύντροφό του, Μάικλ Σμιθ, δυσκολεύονταν να υιοθετήσουν ένα παιδί, λόγω του ότι η διαδικασία είναι πολύ ακριβή αλλά και περίπλοκη. Γι’ αυτό και πήρε αυτή την απόφαση ζωής και χάρισε στον αδελφό της «το δώρο της ζωής».

«Δεν θα πάρω τον ρόλο της μητέρας»
Η μικρή Χάρπερ Ελίζαμπεθ Σμιθ, γεννήθηκε την Παρασκευή, ενώ χρησιμοποιήθηκε το ωάριο της Σαπέλ και το σπερματοζωάριο του φίλου του ετεροθαλούς αδελφού της, Μάικλ.

«Υπήρχαν τόσα πολλά εμπόδια για την υιοθεσία», είπε η νεαρή κοπέλα. «Η παρένθετη κύηση αναφέρθηκε κάποια στιγμή, αλλά υπήρχε η ανησυχία στο ποια να εμπιστευτούμε και ήταν και πολύ ακριβή. Έτσι, προσφέρθηκα να το κάνω και ξεκινήσαμε». Το συζήτησαν για μέρες, μέχρι που έγραψαν και μια λίστα με ενδεχόμενα προβλήματα και παγίδες.

«Σκεφτήκαμε οτιδήποτε θα μπορούσε να πάει λάθος, συμπεριλαμβανομένου του ότι μπορεί να θέλω να την κρατήσω εγώ. Αλλά ήταν η τέλεια στιγμή στη ζωή μου για να το κάνω. Θα την αγαπώ πάντα σαν δικιά μου. Δεν θα πάρω όμως τον ρόλο της μητέρας. Θέλω απλά να είμαι η αγαπημένη της θεία», είπε η νεαρή κοπέλα.

Ο Σκοτ, περιέγραψε το δώρο της αδελφής του ως «υπέροχο, το πιο ξεχωριστό πράγμα». «Προσφέρθηκε να το κάνει μέσα από την καλή της τη καρδιά», είπε. «Μας έφερε κοντά σαν οικογένεια. Ήμασταν ήδη δεμένοι, αλλά τώρα δεθήκαμε ακόμα πιο πολύ», συμπλήρωσε.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos