Γυναίκα πυροβόλησε στα McDonals's -Επειδή οι πατάτες της ήταν κρύες

24 Ιουλίου 2019 10:05

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν μέσα σε κατάστημα των McDonals's στην Τζόρτζια των ΗΠΑ με αρνητική πρωταγωνίστρια μια γυναίκα η οποία έγινε έξω φρενών όταν οι πατάτες που ήρθαν στο τραπέζι της ήταν... κρύες.

Σύμφωνα με όσα διηγήθηκαν οι υπάλληλοι του καταστήματος για το περιστατικό η συμπεριφορά της γυναίκας ήταν αλλόκοτη εξ΄αρχής. Συγκεκριμένα, αντί απλώς να διαμαρτυρηθεί και να ζητήσει να αντικατασταθεί η παραγγελίας της, εκείνη επέλεξε να ξεκινήσει έναν άγριο καβγά μαζί τους, φτάνοντας μέχρι και να πυροβολήσει εναντίον τους.

Οι κρύες πατάτες την έκαναν να τραβήξει τη σκανδάλη
Η γυναίκα αρχικά πήρε ένα αναψυκτικό και το πέταξε στον διευθυντή με αρκετή δύναμη με τους πελάτες που βρίσκονταν εντός του καταστήματος να παρακολουθούν συγκλονισμένοι. Τότε εκείνη επιχείρησε να εισέλθει μέσα από τον πάγκο με ένα υπάλληλο να την αρπάζει από τα μαλλιά και να της οδηγεί εκτός του καταστήματος.

Ωστόσο, ενώ όλοι νόμιζαν ότι το περιστατικό θεωρείτο λήξαν, η γυναίκα έκανε την επανεμφάνισή της, μπαίνοντας στα McDonald's με ένα όπλο στα χέρια της και πυροβόλησε, δίχως ωστόσο να τραυματίσει κανέναν. Σημειώνεται, ότι λίγες στιγμές αργότερα οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν και εν τέλει να συλλάβουν την γυναίκα ενώ οδηγούσε το αμάξι της.

iefimerida.gr

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos