Μακελειό στην Καλιφόρνια: Εξάχρονο αγόρι μεταξύ των τεσσάρων νεκρών

29 Ιουλίου 2019 11:16

Οι αρχές αναζητούν συνεργό του νεκρού μακελάρη - Τρεις νεκροί σε φεστιβάλ σκόρδου στο Gilroy της Βόρειας Καλιφόρνια - Νεκρός και ο δράστης Στίβεν Ρομέρι που πυροβόλησε δεκάδες φορές τραυματίζοντας ακόμη 15 άτομα - «Είμαι πραγματικά θυμωμένος» ακούστηκε να λέει ο δράστης την ώρα του μακελειού


Τρομοκρατημένοι είναι οι κάτοικοι στη Βόρεια Καλιφόρνια μετά την εισβολή ενός οπλισμένου άνδρα στο διάσημο φεστιβάλ «Girloy Garlic Festival» σκοτώνοντας εν ψυχρώ τρία άτομα, ανάμεσά τους κι ένα εξάχρονο παιδί.

Πρόκειται για τον Στίβεν Ρομέρι, όπως ανακοίνωσαν οι αμερικανικές αρχές επισημαίνοντας ότι και άλλα μέλη της οικογένειάς του πυροβολήθηκαν από τον δράστη. Η μητέρα του κι άλλα μέλη της οικογένειάς του έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής, οι αρχές δεν έχουν πληροφορίες για τα κίνητρα του δράστη.

Ο δράστης τραυμάτισε συνολικά 15 άτομα που επισκέφθηκαν το τριήμερο Φεστιβάλ που διεξάγεται κάθε χρόνο στην περιοχή της Βόρειας Καλιφόρνιας, 30 χιλιόμετρα νότια του Σαν Χοσέ. Ο ίδιος έχασε τη ζωή του λίγα λεπτά ύστερα από την έναρξη της επίθεσης, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Γκίλροϊ Σκοτ Σμίθι.

protothema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos