Σκληρό Video: Έτσι καταστρέφουν μια Ferrari

30 Ιουλίου 2019 23:45

Για παραδειγματισμό, στις Φιλιππίνες η κυβέρνηση επέβαλλε τη δημόσια καταστροφή μιας Ferrari 360 Spider που ήταν χρησιμοποιημένη σε παράνομες δραστηριότητες.


O Πρόεδρος των Φιλιππίνων, Rodrigo Duterte, θα μείνει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που δίνει στη δημοσιότητα τέτοιες εικόνες προς παραδειγματισμό. Καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που «διατάσσει» κάτι τέτοιο, ο Πρόεδρος διχάζει την κοινή γνώμη και προκαλεί αποτροπιασμό στους απανταχού φίλους των αυτοκινήτων- και δη, των ακριβών sport κατασκευών.

Στην προκειμένη περίπτωση από την οποία έχουμε και video, η γαλάζια Spider Ferrari 360 είχε εισαχθεί στη χώρα ως ανταλλακτικά για να γλιτώσει ο ιδιοκτήτης την επιπλέον φορολογία αλλά συνελήφθη να κυκλοφορεί κανονικά. Οι αντίστοιχες περιπτώσεις το 2018, ήταν 68 (αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες) που και πάλι το γεγονός της καταστροφής τους είχε πάρει αρκετά μεγάλη δημοσιότητα.

newsauto.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos