Μακελειό στο Τέξας: Συγκλονίζουν οι ιστορίες των θυμάτων -24χρονη σκοτώθηκε κάνοντας ασπίδα το σώμα της για το μωρό της

05 Αυγούστου 2019 10:00

Ολο και πιο συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το μακελειό στο Ελ Πάσο του Τέξας.

Ανάμεσα στα 20 θύματα, ήταν και μία 25χρονη γυναίκα, η Τζόρνταν Ανκόντο, η οποία έχασε τη ζωή της από τις σφαίρες του Πάτρικ Κρούσιους, αλλά με αυτόν τον τρόπο έσωσε τη ζωή του νεογέννητου μωρού της! Η 25χρονη ήταν στο Wallmart την ώρα που συνέβη η επίθεση, μαζί με το μόλις δύο μηνών μωρό της. Την ώρα που ο μακελάρης άρχισε να πυροβολεί, η ίδια για να γίνει ασπίδα για το παιδί της, έβαλε το κορμί της μπροστά και δέχτηκε τις σφαίρες του δολοφόνου, σώζοντας με αυτόν τον τρόπο το μωρό της.

Το κράτησε αγκαλιά για να το σώσει και το μωρό απλά τραυματίστηκε, υπέστη κατάγματα, κάτι που σύμφωνα με τους γιατρούς έγινε, μετά την πτώση της μητέρας του στο έδαφος, από τις σφαίρες που είχε δεχτεί.

 Nεκρός και ο σύζυγος
Η 25χρονη Τζόρνταν είχε άλλα δύο παιδιά, ενώ ανάμεσα στα θύματα που αναγνωρίστηκαν είναι και ο σύζυγός της, Αντρέ Ανκόντο, με τα τρία τους παιδιά να μένουν πλέον ορφανά.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos