Έβδομος θάνατος από το ηλεκτρονικό τσιγάρο

17 Σεπτεμβρίου 2019 18:49

Στην κεντρική Καλιφόρνια το νέο δυσάρεστο περιστατικό - Πάνω από 380 οι περιπτώσεις ασθενών που εξετάζονται και σχετίζονται με το άτμισμα


Άλλος ένας θάνατος, ο 7ος κατά σειρά, σημειώθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες από μια βαριά πνευμονική ασθένεια, η οποία έχει συνδεθεί με το άτμισμα.

 

Οι αρχές υγείας στην κεντρική Καλιφόρνια επιβεβαίωσαν το δυσάρεστο περιστατικό τη Δευτέρα. «Με λύπη αναφέρουμε πως υπήρξε θάνατος κατοίκου στην κομητεία Τουλάρε, με τις υποψίες μας να αναφέρουν πως σχετίζεται με μια σοβαρή πνευμονική βλάβη, η οποία προήλθε από το άτμισμα» ανέφερε αξιωματούχος των υπηρεσιών δημόσιας υγείας της κομητείας Τουλάρε, στην Καλιφόρνια.

Αυτός είναι ο δεύτερος θάνατος τέτοιου τύπου που σημειώθηκε στην Καλιφόρνια. Οι υπόλοιποι έχουν αναφερθεί σε Ιλινόις, Κάνσας, Μινεσότα και Όρεγκον.

Την ίδια στιγμή, τα κέντρα ελέγχου και πρόληψης ασθενειών υποστηρίζουν πως υπάρχουν, τουλάχιστον, 380 περιπτώσεις ασθενών σε 36 πολιτείες των ΗΠΑ που σχετίζονται με άτμισμα, ενώ 43 τμήματα υγείας της χώρας τονίζουν πως πραγματοποιούν έρευνες σε περισσότερες από 500 υποθέσεις.

Τις προηγούμενες ημέρες, οι κυβερνήτες της Καλιφόρνια και της Νέας Υόρκης ανακοίνωσαν τη λήψη έκτακτων μέτρων για την απαγόρευση πώλησης ανταλλακτικών ηλεκτρονικού τσιγάρου με γεύσεις.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos