ΝΒΑ: Πρόστιμο στους Μπακς λόγω Αντετοκούνμπο, χάνει όλη τη σεζόν ο Ντουράντ!

24 Σεπτεμβρίου 2019 23:26

Πρόστιμο 50.000 δολαρίων στην ομάδα του Γιάννη για την δήλωση του GM Τζον Χορστ, πως θα του προσφέρει maximum συμβόλαιο


Με πρόστιμο 50.000 δολαρίων θα τιμωρηθούν οι Μιλγουόκι Μπακς για την δήλωση του τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας Τζον Χορστ, πως θα προσφέρει maximum συμβόλαιο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. «Αρχικά, αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να μιλήσουμε και να διαπραγματευτούμε . Βάσει κανονισμού, τον επόμενο χρόνο ο Γιάννης μπορεί να υπογράψει supermax επέκταση συμβολαίου. Από τη δική μας πλευρά, εμείς φυσικά θα του κάνουμε προσφορά» είχε επισημάνει ο Χορστ για το συμβόλαιο αξίας 250 εκατομμυρίων δολαρίων που σχεδιάζουν να προσφέρουν οι Μπακς στον Γιάννη. Στο ποσό αυτό, οι Μπακς θα προσθέσουν και... 50.000 δολάρια για το πρόστιμο του ΝΒΑ.

Χάνει όλη τη σεζόν ο Ντουράντ!
Ο Κέβιν Ντουράντ θα χάσει όλη την χρονιά στο φετινό ΝΒΑ! Ο Σον Μαρκς των Νετς επιβεβαίωσε τα δυσάρεστα νέα. Ολοι βέβαια γνώριζαν πως υπήρχαν ελάχιστες ελπίδες για τον Ντουράντ, ωστόσο οι Νετς επιβεβαίωσαν πως ο πρώην σταρ των Γουόριορς θα ρίξει όλο το βάρος στην αποθεραπεία του στον αχίλλειο τένοντα και θα επιστρέψει τη σεζόν 2020-2021.

ethnos.gr

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos