Συρία: Ξεκίνησε! Πληροφορίες για αεροπορική επιδρομή της Τουρκίας!

07 Οκτωβρίου 2019 23:24

Παγκόσμιος συναγερμός, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για τουρκική αεροπορική επιδρομή σε βάση Κούρδων κοντά στα σύνορα με την Συρία.


Ο Τραμπ έδωσε το ελεύθερο στον Ερντογάν να "μπει" στην Συρία και όλοι φοβούνται πως αν συμβεί αυτό θα έχει μοναδικό στόχο την "εκκαθάριση" των Κούρδων. Αναφορές από διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο για το πρώτο "χτύπημα" χωρίς να είναι μέχρι στιγμής κάτι δεδομένο. Στην δημοσιότητα το πρώτο βίντεο που φέρεται να δείχνει το αεροπορικό "χτύπημα". Δείτε το.


Ο Τραμπ άνοιξε την πόρτα κι ο Ερντογάν… μπήκε; Όλα ξεκίνησαν με το «ελεύθερο» που έδωσε ο Πλανητάρχης στον Ερντογάν να «μπει» στην Συρία… Η απόσυρση των στρατευμάτων, που ανακοινώθηκε αργά χθες από τον Λευκό Οίκο, έχει επικριθεί έντονα και από Δημοκρατικούς και από Ρεπουμπλικανούς βουλευτές , καθώς εγείρει ανησυχίες ότι ανοίγει τον δρόμο για μια τουρκική εισβολή στη βορειοανατολική Συρία και επίθεση ενάντια στις κουρδικές δυνάμεις, συμμάχους της Ουάσινγκτον.

Πλέον, υπάρχουν και οι πρώτες αναφορές για αεροπορική επιδρομή κατά βάσης Κούρδων των Δημοκρατικών Δυνάμεων της Συρίας, στην επαρχία Αλ-Χασάκα, που διεξήγαγε σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν διεθνή Μέσα Ενημέρωσης η τουρκική πολεμική αεροπορία.

newsit.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos