Θρίλερ σε κρουαζιερόπλοιο: Νεκρός 12χρονος – Φόβοι για θανατηφόρο ιό

26 Οκτωβρίου 2019 18:08

Ένα 12χρονο αγόρι από τη Γερμανία πέθανε ξαφνικά κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας στη Μεσόγειο. Η υπόλοιπη οικογένειά του βρίσκεται σε καραντίνα.

Ανάστατοι είναι οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου MSC Divina που τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιούσε κρουαζιέρα στην Μεσόγειο. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Daily Mail ένα 12χρονο αγόρι πέθανε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του έχουν μπει σε καραντίνα αφού κανείς από τους γιατρούς δεν μπόρεσε να ταυτοποιήσει την ασθένεια που προκάλεσε τον θάνατο στο μικρό αγόρι. Υπάρχουν φόβοι, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την daily mail, ότι το παιδί πέθανε από θανατηφόρο ιό.

Σύμφωνα με την Daily Mail το άτυχο παιδί αρρώστησε την περασμένη Τρίτη 22/10 και έχασε τη ζωή του λίγες ώρες μετά (τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας).

Εκπρόσωπος της MSC Cruises μίλησε για το τραγικό περιστατικό στο Newsweek αναφέροντας: «Η αιτία θανάτου του μικρού αγοριού δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα. Από σεβασμό για τον αποθανόντα και την οικογένειά του δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε περαιτέρω λεπτομέρειες».

Επειδή η ασθένεια του παιδιού είναι φαινομενικά ανεξήγητη, οι γονείς και τα δύο αδέλφια του μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο για να τεθούν σε καραντίνα, σύμφωνα με την εφημερίδα L'Union Sarda.

newsbomb.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos