Συνελήφθη διάσημος ηθοποιός για χρήση ναρκωτικών και βιαιοπραγία

28 Οκτωβρίου 2019 20:46

37χρονος πρωταγωνιστής γνωστής σειράς επιτέθηκε σε μάνατζερ και μπάρμαν ενός κλαμπ


Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι ΗΠΑ την υπόθεση της σύλληψης πρωταγωνιστή της δημοφιλούς σειράς Supernatural. Ο γνωστός ηθοποιός, Jared Padalecki, συνελήφθη στο Austin του Τέξας, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΤΜΖ.

Η σύλληψη του διάσημου σταρ έγινε την Κυριακή και οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι δημόσια χρήση ναρκωτικών ουσιών και δύο βιαιοπραγίες. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Jared Padalecki επιτέθηκε ενάντια στον μάνατζερ και μπάρμαν ενός κλαμπ στο οποίο βρισκόταν.

Οι μάρτυρες αναφέρουν ότι όταν ήρθε η αστυνομία για να τον συλλάβει, εκείνος έβγαλε έναν πάκο με χρήματα, σε μία προσπάθεια να τους δωροδοκήσει.

Η σειρά Supernatural, έχει ολοκληρωθεί, καθώς πριν από μερικούς μήνες το CW επιβεβαίωσε ότι η 15η σεζόν είναι ο τελευταίος κύκλος της. Έτσι το «Supernatural» θα ολοκληρωθεί το 2020 με συνολικά 327 επεισόδια.

Οι εκτελεστικοί παραγωγοί Andrew Dabb και Robert Singer ανέφεραν σε κοινή δήλωσή τους: «Για αρχή, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που συμμετείχαν στη σειρά, τόσο μπροστά όσο και πίσω από την κάμερα. Για εμάς, ήταν μια εμπειρία ζωής. Η υποστήριξη που είχαμε τόσο από την Warner Bros Television, όσο και από το CW, ήταν απίστευτη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τον Jensen, τον Jared και τον Misha, που έκαναν αυτό το ταξίδι τόσο μοναδικό. Είναι πλέον σημαντικό για εμάς να δώσετε σε αυτούς τους χαρακτήρες που αγαπάμε, το αντίο που τους αξίζει».

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos