Τραγωδία στο μετρό! Τον έσπρωξαν στις γραμμές ενώ προστάτευε γυναίκα σε καροτσάκι

30 Οκτωβρίου 2019 20:00

Ένας άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο όταν άγνωστοι τον έσπρωξαν στις γραμμές του μετρό, την ώρα της διέλευσης του συρμού, στην πόλη του Βερολίνου.

Μια αδιανόητη υπόθεση έρχεται στο “φως” της δημοσιότητας από το Βερολίνο, όπου ένας 30χρονος Ιρανός σκοτώθηκε τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη, όταν τον έσπρωξαν και έπεσε στις γραμμές του μετρό!

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τη γερμανική δικαιοσύνη και τα γερμανικά ΜΜΕ, το περιστατικό συνέβη ενώ ο Ιρανός επιχειρούσε να εμποδίσει μια ομάδα ανδρών να επιτεθεί εναντίον μιας γυναίκας σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Τραγωδία στο μετρό – Τον έσπρωξαν στον θάνατο!

Γύρω στα μεσάνυχτα, οι άγνωστοι έσπρωξαν το θύμα στις γραμμές την ώρα που έφθανε ένας συρμός του μετρό, ο οποίος τον παρέσυρε. Ο άτυχος άνδρας εγκλωβίστηκε μεταξύ του συρμού και της αποβάθρας. Οι διασώστες μάταια επιχείρησαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, σύμφωνα με την εισαγγελία της γερμανικής πρωτεύουσας.

Ο ή οι δράστες τράπηκαν σε φυγή προτού φθάσει η αστυνομία.

Σύμφωνα με την εισαγγελία, οι ακριβείς συνθήκες του διαπληκτισμού ερευνώνται.

Όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα Berliner Zeitung και την εφημερίδα Bild, ο 30χρονος συνόδευε μια γυναίκα που βρισκόταν σε αναπηρικό αμαξίδιο και προσπάθησε να αποτρέψει τους δράστες να επιτεθούν εναντίον της για να τη ληστέψουν. Κατόπιν, οι δράστες στράφηκαν εναντίον του Ιρανού και τον έσπρωξαν στις ράγες.

newsit.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos