Black Friday: Γιατί δεν θα δούμε εικόνες σαν αυτή στην Ελλάδα

29 Νοεμβρίου 2019 14:39

Μπορεί οι προσφορές για την Black Friday να περιλαμβάνουν από είδη σούπερ μάρκετ μέχρι και κάποιους μήνες δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα αλλά σε καμία περιοχή της Ελλάδας δεν είδαμε αυτό που γίνεται στο εξωτερικό με κόσμο να έχει κατασκηνώσει έξω από καταστήματα από το βράδυ περιμένοντας να ανοίξουν οι πόρτες.

Εκεί βέβαια είναι διαφορετικές και οι προσφορές από ότι στην χώρα μας που ακόμα είναι σε νηπιακό στάδιο στον θεσμό που ονομάζεται Black Friday. Αν σκεφτεί κανείς ότι ο θεσμός της «Μαύρης Παρασκευής» ήρθε στην Ελλάδα το 2016 έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε. Και τα πρώτα χρόνια είναι η αλήθεια είχαμε ουρές. Φέτος δεν δείχνουν έτσι τα πράγματα.

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Πρώτον, πολλοί καταναλωτές έχουν ήδη κάνει τις αγορές τους μέσω ίντερνετ. Δεύτερον, οι προσφορές δεν είναι και τόσο ακαταμάχητες. Τρίτον, είναι νωρίς ακόμα. Τέταρτον, οι Αμερικανοί και όχι μόνο είναι εκπαιδευμένοι σε αυτό και δεν μπορεί να τους ξεπεράσει κανείς. Όπως οι εικόνες που μας έρχονται από τη Νότια Αφρική και τις ΗΠΑ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos