Αποζημίωση $4 εκατ. στη γυναίκα που έπεσε με το αυτοκίνητο μέσα σε τρύπα

07 Δεκεμβρίου 2019 13:35

Ο Δήμος του Los Angeles θα πρέπει να καταβάλει αποζημίωση $4 εκατομμυρίων στη γυναίκα η οποία έπεσε με το αυτοκίνητό της σε μια μεγάλη τρύπα που άνοιξε στο δρόμο μετά από καταιγίδα.

Το περιστατικό είχε λάβει χώρα τον Φεβρουάριο του 2017 στην περιοχή Studio City του Los Angeles. Όπως δήλωσε η άτυχη γυναίκα εν ονόματι Stephanie Scott, καθώς οδηγούσε το όχημά της ένιωσε την αριστερή του πλευρά να πέφτει σε κενό. Το αυτοκίνητο αναποδογύρισε καταλήγοντας με την οροφή σε ορμητικά νερά, σε βάθος 6 μέτρων από την επιφάνεια του δρόμου. Οι αερόσακοι άνοιξαν και νερό άρχισε να πλημμυρίζει την καμπίνα. Η οδηγός προσπάθησε να ανοίξει τα παράθυρα όμως δεν δούλευαν. Τελικά κατάφερε να ανοίξει την πόρτα, να σκαρφαλώσει στο πάτωμα του αυτοκινήτου και να φωνάξει βοήθεια. Μετά από λίγα λεπτά οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο και κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν χρησιμοποιώντας ένα πλέγμα από σκάλες. Λίγο μετά την διάσωση της, η τρύπα "κατάπιε" ένα δεύτερο αυτοκίνητο το οποίο έπεσε πάνω στα συντρίμμια του πρώτου.

 

Η Stephanie Scott έκανε μήνυση για αμέλεια στο Δήμο του Los Angeles, τις ΗΠΑ και τις υπηρεσίες που ήταν υπεύθυνες για την ύδρευση, τον ηλεκτρισμό και τα δημόσια έργα. Όπως δήλωσαν οι δικηγόροι της, η γυναίκα υπέφερε από τραύμα στον εγκέφαλο, σύνδρομο μετά από διάσειση και προβλήματα όρασης. «Το SUV της κ.Scott έπεσε από ύψος 6 μέτρων και προσγειώθηκε στην οροφή του. Είναι τυχερή που ζει - θα μπορούσε πολύ εύκολα να έχει υποστεί κάταγμα στο λαιμό από την οροφή που βούλιαξε, ή να πνιγεί μέσα στον υπόνομο εκεί που επανέκτησε τις αισθήσεις της.», δήλωσαν οι δικηγόροι της γυναίκας.

Οι δημοτικές αρχές αναφέρουν πως η τρύπα άνοιξε στο οδόστρωμα λόγω των σφοδρών βροχοπτώσεων και πιθανής βλάβης σε αγωγό.

drive.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos