Βίντεο: Η δραματική προσπάθεια ενός κρουαζιερόπλοιου να προσεγγίσει λιμάνι στη Νορβηγία

02 Φεβρουαρίου 2020 15:50

Την ηρωική προσπάθεια του καπετάνιου ενός κρουαζιερόπλοιου να προσεγγίσει, εν μέσω θαλασσοταραχής, σε λιμάνι της Νορβηγίας καταγράφει βίντεο.

Μια ημέρα που, όπως θα δείτε στο βίντεο, κάθε άλλο παρά κατάλληλη για κρουαζιέρα ήταν, οι μανιασμένοι άνεμοι λίγο έλειψε να ρίξουν το θηριώδες πλοίο MS Nordnorge πάνω στην προβλήτα στο Μπόντο της Νορβηγίας. Χάρη, ωστόσο, στη γενναία προσπάθεια του καπετάνιου, η σύγκρουση αποφεύχθηκε, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

 

Όπως φαίνεται από το βίντεο που κατέγραψε περαστικός και έχει ημερομηνία 22 Ιουανουαρίου, κάποιοι επιβάτες και μέλη πληρώματος παρακολουθούσαν το περιστατικό ανήμποροι να κάνουν οτιδήποτε.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο κακός καιρός ανάγκασε τον καπετάνιο να μην σταματήσει σε συγκεκριμένα λιμάνια ενώ προκάλεσε σημαντική καθυστέρηση στη διαδρομή του.

Σύμφωνα με το Forbes, λόγω της κακοκαιρίας και των σφοδρών καταιγίδων την περασμένη εβδομάδα στη Νορβηγία πολλά δρομολόγια πλοίων ακυρώθηκαν ενώ πολλές περιοχές της χώρας αποκλείστηκαν.

cnn.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos