Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 - Psts.gr

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 28 Οκτωβρίου 2014 η εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Πάρου με αφορμή την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν 3852/2010 σας προσκαλούμε στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης και ο Δήμαρχος της Κινεζικής πόλης Γκουιλίν, Tang Congyuan υπέγραψαν χθες, 30 Οκτωβρίου 2014, Μνημόνιο Φιλικής Ανταλλαγής, με σκοπό την ενίσχυση της αμοιβαίας κατανόησης και φιλίας μεταξύ Ελλήνων και Κινέζων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 15:49

Το τελευταίο αντίο στον 13χρονο Θοδωρή

Στις 16.30 το απόγευμα συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές αποχαιρετούν τον 13χρονο Θοδωρή, που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο, κάνοντας παρκούρ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου θα έχει κοινοποιηθεί, από το υπουργείο Εργασίας, προς τα ασφαλιστικά ταμεία η εγκύκλιος για την εφαρμογή της νέας ρύθμισης για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων ασφαλιστικών οφειλών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 15:39

Ενα πείραμα με αποδέκτη εφήβους

Ολα ξεκίνησαν από μια πραγματική ιστορία. Από ένα πείραμα που έκανε ένας καθηγητής στα τέλη της δεκαετίας του '60, όταν μια μαθήτρια τον

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ενα τεχνητό όρυγμα επί φυσικού σχιστολιθικού εδάφους, επιφάνειας 8,10 τμ. το οποίο είναι επιχωμένο με ιλυώδη άμμο, όπως

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 15:33

Σκεπτόμενο υπολογιστή ετοιμάζει η Google

Οι προγραμματιστές όλου του κόσμου ίσως, θα έπρεπε να ανησυχούν για τις μελλοντικές επαγγελματικές προοπτικές τους, οι οποίες σήμερα είναι θαυμάσιες.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σε προσωρινή λύση της διένεξης για το ρωσικό φυσικό αέριο έφθασαν το βράδυ της Πέμπτης η Ουκρανία, η Ρωσία και η Ευρωπαϊκή Ενωση υπογράφοντας συμφωνία η οποία εξασφαλίζει την τροφοδοσία της Ουκρανίας, αλλά και της Ευρώπης, για τον φετινό χειμώνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 15:27

Το Λευκό Παλάτι με τα 1.000 δωμάτια

Η λουδοβίκεια τάση των ηγεμόνων να επιδεικνύουν την εξουσία τους μέσω της κλίμακας της επίσημης κατοικίας τους βρήκε τη σύγχρονη τουρκική εκδοχή της στο Ακ Σαράι, το νέο προεδρικό μέγαρο που εγκαινίασε χθες ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos