Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2016 - Psts.gr

Έρχονται πλούσιες εκπλήξεις για τους αναγνώστες μας!!!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από ενέργειες του Δήμου Πάρου και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης - Αποχέτευσης Πάρου (Δ.Ε.Υ.Α.Π.) ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες μελέτες και ελήφθησαν οι αδειοδοτήσεις για τα έργα «Αντικατάσταση Εξωτερικού Δικτύου Ύδρευσης Κώστος – Παροικιά Δήμου Πάρου» και «Κατασκευή Συνοδών Έργων Μονάδας Αφαλάτωσης Παροικιάς Πάρου».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αφορμή τον ετήσιο εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου την 20 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η φετινή επιτυχημένη θεατρική δουλειά της Θεατρικής Ομάδας Νάουσας παρουσιάζεται και πάλι την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 8:30μ.μ. στην Αίθουσα της Θεατρικής Ομάδας, στην Νάουσα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, κατέθεσε στη Βουλή αναφορά για θέμα που απασχολεί τη νήσο Μήλο του Νομού Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είναι γνωστές οι περιπτώσεις ζώων- και ειδικά σκύλων- που καταφέρνουν να ειδοποιήσουν με τον τρόπο τους τους ανθρώπους για σοβαρές ασθένειες όπως ο καρκίνος και μάλιστα με ικανοποιητικό ποσοστό επιτυχίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ημέρα αναμετρήσεων των Εθνικών ομάδων η σημερινή, καθώς ξαναρχίζει η δράση για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 σε ολόκληρη την υφήλιο. Εμείς καταλήγουμε σε τετράδα ποδοσφαιρικών προτάσεων, ενώ υπάρχουν και προγνωστικά μπάσκετ από την εμβόλιμη αγωνιστική της ισπανικής ACB.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 05-10-2016 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 35χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας παραβιάσει απόφαση σφράγισης αρμόδιας αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 04-10-2016 στο απόγευμα συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 47χρονη ημεδαπή γιατί όπως διαπιστώθηκε, διατηρούσε σε αγροτεμάχιο -3- οικόσιτα ζώα έχοντας περιορίσει την ελευθερία κίνησής τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα γαλλικών συμφερόντων πολυτελές κρουαζιερόπλοιο, το Ponant, κατέπλευσε το πρωί της Τετάρτης 5 Οκτωβρίου στον κόλπο της Παροικίας, μεταφέροντας 208 τουρίστες οι οποίοι αποβιβάστηκαν στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos