Παρασκευή, 01 Απριλίου 2016 - Psts.gr

Η φωτιά στον Πρόδρομο της Πάρου τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο και κατασβέστηκε στις 17:45 περίπου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται η πυρκαγιά στην περιοχή του Προδρόμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι με τα έγγραφα α.π. 38210/2477/31.3.16 και 38214/2478/31.3.16 ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης , υπέγραψε την χορήγηση δύο ( 2 ) νέων αδειών Ε.Δ.Χ. Αυτοκινήτων με έδρα την Αντίπαρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει πριν από περίπου μισή ώρα στη πλαγιά του βουνού στο χωριό του Προδρόμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγχαρητήρια επιστολή προς το Δήμο Σίφνου και τη Δημοτική Τουριστική Επιτροπή για τις προσπάθειες που καταβάλλουν στην ανάδειξη και προβολή της Σίφνου, απέστειλε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε συνέχεια δημοσιευμάτων και συχνών ερωτημάτων που αφορούν στις προσλήψεις μόνιμου και έκτακτου προσωπικού από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, θα θέλαμε να προβούμε στις ακόλουθες διευκρινίσεις προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 01 Απριλίου 2016 13:22

Σύλληψη ημεδαπής για ψευδορκία στη Μήλο

Την 31-03-2016 το βράδυ συνελήφθη στη Μήλο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου μία 50χρονη ημεδαπή, γιατί κατήγγειλε ψευδώς κλοπή σε βάρος της κινητοποιώντας άσκοπα τις Αστυνομικές αρχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 31-03-2016 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 34χρονος ημεδαπός και ένας 54χρονος ομογενής από την Αλβανία, γιατί εκτελούσαν οικοδομικές εργασίες σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του 54χρονου, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου , η Επιτροπή Ανακύκλωσης Δήμου Πάρου και ο ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α.Π.Α.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενόψει της καλοκαιρινής – τουριστικής περιόδου, κατά την οποία πολλαπλασιάζεται ο όγκος των απορριμμάτων, παρακαλούμε να τα τοποθετείτε μέσα στους κάδους σε κλειστούς πάντοτε σάκους απορριμμάτων, ώστε αφενός να μην δυσχεραίνεται το έργο της αποκομιδής τους και αφετέρου να μην παρατηρούνται φαινόμενα άτακτης τοποθέτησής έξω τους κάδους και δυσοσμίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos