Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016 - Psts.gr

Μια εκδήλωση που ετοιμάζεται εδώ και καιρό θα παρουσιαστεί, την Κυριακή 17 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο προαύλιο της Παναγίας στη Νάουσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνεται στην Τήνο, στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, το 1ο Συμπόσιο Γλυπτικής, από την Κυριακή 17 Ιουλίου έως την Τετάρτη 3 Αυγούστου. Το Συμπόσιο συνδιοργανώνεται από το ΠΙΟΠ και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με τη στήριξη του Δήμου Τήνου, και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Φίλιππος Φόρτωμας, μέλος της ΚΕ ΟΝΝΕΔ, έκανε την ακόλουθη δήλωση για τα εγκαίνιά του νοσοκομείου της Σαντορίνης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμβαση για την προμήθεια ανελκυστήρα κλιμακοστασίου με πλατφόρμα επιβίβασης αμαξιδίων ΑΜΕΑ για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο της Ερμούπολης ποσού 13.890,00 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α υπέγραψε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η αρχική κατανομή δεν πρόκειται να ισχύσει, δικαιότερης μεταχείρισης θα τύχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σύμφωνα με τον κ. Ευάγγελο Αποστόλου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Υγείας, Βουλευτής Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, με αφορμή τα αυριανά εγκαίνια του νοσοκομείου της Σαντορίνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 13-7-2016 έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Κων/νο Καρακατσιανόπουλο για την στελέχωση του ΕΚΑΒ Πάρου και τη μεταφορή ή μη του ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Πάρου, παρουσία του Βουλευτή Κυκλάδων κ. Νικολάου Συρμαλένιου, του Επάρχου Πάρου κ. Κων/νου Μπιζά, της Δ/ντριας ΕΚΑΒ Αιγαίου κ. Χαρίκλειας Κωτούλα, της Επιστημονικής Δ/ντριας του Κέντρου Υγείας Πάρου κ. Ελισάβετ Κοκελίδου, του Διευθυντή Ακτινοδιαγνώστη κ. Βασιλείου Παναρίτη, της Υπεύθυνης ΕΚΑΒ Πάρου κ. Νικολέττας Μαλαματένιου, του Υπεύθυνου Γραμματείας του Κέντρου Υγείας κ. Βασιλείου Γαβαλά, εκπροσώπων συλλόγων και πολιτών, ακολούθησε διαλογική συζήτηση επί του θέματος και τοποθετήσεις. Επίσης τέθηκε το θέμα της υποστελέχωσης του Κέντρου Υγείας Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε μια σημαντική τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάρου την Τετάρτη 13/7/2016, όπου και συζητήθηκε, εκτός θεμάτων ημερησίας διατάξεως, το ζήτημα της κατάργησης των υποθηκοφυλακείων στις Κυκλάδες, ο παρευρεθείς βουλευτής Κυκλάδων κ. Ν.Συρμαλένιος εξέφρασε απερίφραστα την αντίθεσή του στην επικείμενη αυτή απόφαση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 13-07-2016 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου δύο ημεδαποί ηλικίας 38 και 65 ετών και 46χρονος υπήκοος Ιταλίας γιατί λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας αναπτύξει ομπρέλες, ξαπλώστρες και εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όταν ξεκίνησε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σίφνου πριν από 10 χρόνια, με αφορμή τον εορτασμό των 25 χρόνων του, φάνταζε φιλόδοξο σχέδιο και μακρινό όνειρο. Να φέρουμε κοντά τους Κυκλαδίτες με αφορμή το φαγητό και να αναδείξουμε την κυκλαδίτικη κουζίνα και το όνομα «Νικόλαος Τσελεμεντές» στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos