Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2017 - Psts.gr

Πάνω από 2.000 καλεσμένοι παραβρέθηκαν 1η Οκτωβρίου, στην γιορτή για την έναρξη της νέας αλιευτικής περιόδου για τις μηχανότρατες, στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη γιγάντια κολοκύθα αντίκρισε στον κήπο του ένας αγρότης στην περιοχή της Κρήνης στα Τρίκαλα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νησί της Πάρου από τις 5 έως τις 15 Οκτωβρίου 2017, πρόκειται να φιλοξενήσει για πρώτη φορά την 29η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, έναν σπουδαίο πολύχρονο πολιτιστικό θεσμό που αναδεικνύει την τοπική θεατρική δημιουργία και αποτελεί βήμα έκφρασης της ερασιτεχνικής υποκριτικής τέχνης στο χώρο του Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Φοίνικας επικράτησε με 3-1 σετ (26-24, 25-26, 21-25, 25-16) του Εθνικού Πειραιά στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι του 4ου διεθνούς τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Στη Σύρο βρίσκονται από το απόγευμα της Παρασκευής, ο βραβευμένος Αμερικανός σκηνοθέτης Steven Berstein και ο σκηνογράφος του Τιτανικού Charles Lee επιβεβαιώνοντας το έμπρακτο ενδιαφέρον τους να επενδύσουν στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων...

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

"Σηκώθηκε" και C-130 για την μεταφορά των πέντε ασθενών, μεταξύ των οποίων μιας εγκύου και δύο ατόμων με κρανιοεγκεφαλικές κακκώσεις ύστερα από τροχαίο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε κατά τις βραδινές ώρες του Σαββάτου 30/9, όταν στην περιοχή του Λογαρά Πάρου, όχημα εξετράπη της πορείας του πιθανώς λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από την ασθενή βροχή και κατέληξε να πέσει σε χωράφι από ύψος περίπου τριών μέτρων κάτω από τον κεντρικό δρόμο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αποκλεισμό των περιφερειακών συμβούλων που συμμετείχαν στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου στη Ρόδο, έγινε η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, με θέμα τις εξελίξεις στην εξαγορά του Ναυπηγείου Νεωρίου της Σύρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε συνέχεια της συζήτησης στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου της 29ης Σεπτεμβρίου του θέματος των εξελίξεων του ναυπηγείου του ΝΕΩΡΙΟΥ της Σύρου, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος και ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης συναντήθηκαν σήμερα στα γραφεία της έδρας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον εκπρόσωπο του ενδιαφερόμενου επενδυτικού σχήματος κ. Πάνο Ξενοκώστα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ήττα με 1-3 σετ (25-22, 17-25, 21-25, 18-25), γνώρισε ο Φοίνικας Σύρο στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι του 4ου Διεθνούς

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos