Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, πρωινές και

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί ο πατέρας του να του απαγόρευσε να μπαίνει στο Facebook, αλλά ο έφηβος γιος που ζει στην Αμερική κατάφερε όχι μόνο να φτιάξει το δικό του κοινωνικό δίκτυο, αλλά και να γίνει εκατομμυριούχος από αυτό.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι συμβιβασμοί της Αθήνας, οι δεσμεύσεις και οι εγγυήσεις των δανειστών και το παρασκήνιο που οδήγησε στην αλλαγή στάσης του ΔΝΤ. Κοινός στόχος η λύση μέχρι την 20ή Μαρτίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προβληματισμός επικρατεί στην ΕΛΑΣ για τον εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος βρέθηκε μέσα σε τσαντάκι στο πάρκο πίσω από το Αστυνομικό Τμήμα της Δάφνης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι εκδηλώσεις για το διάσημο καρναβάλι της Βραζιλίας ξεκινούν σήμερα και οι αρχές του Ρίο ντε Τζανέιρο ετοιμάζονται να παραδώσουν το κλειδί της πόλης στο «βασιλιά Μόμο», τον κατά παράδοση επικεφαλής της μεγάλης γιορτής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορυφώνεται η σκληρή κόντρα του Ντόναλντ Τραμπ με τα μεγάλα αμερικανικά ΜΜΕ, που ασκούν κριτική στη νέα διακυβέρνηση, με τον Αμερικανό πρόεδρο να απαγορεύει την κάλυψη του μπρίφινγκ στους δημοσιογράφους, μεταξύ άλλων, του CNN και των New York

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos