Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017 - Psts.gr

Στις 24 Φεβρουαρίου το Επαρχείο Πάρου απήυθυνε τρία ερωτήματα προς την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) αναφορικά με τις εγκρίσεις των αδειών των αιολικών πάρκων από τις εταιρείες ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΑΣ Α.Ε. και ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΡΛΕΣ Α.Ε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, μέλος του Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής Συνεργασίας (ΕΟΕΣ) ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ, συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα, ARISTOIL που ως στόχο έχει την "Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του κλάδου του ελαιολάδου μέσω της ανάπτυξης και εφαρμογής καινοτόμων μεθόδων παραγωγής και ελέγχου ποιότητας σχετικά με τις ευεργετικές για την υγεία ιδιότητες του".

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η προσφορά ισχύει για απευθείας πτήσεις σε όλο το δίκτυο εσωτερικού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακούγεται σαν την πιο ξεκούραστη δουλειά στον κόσμο. Γάλλοι επιστήμονες ψάχνουν άνδρες που θα μείνουν στο κρεβάτι για δύο μήνες και δεν θα κάνουν τίποτα. Πληρώνουν 16.000 ευρώ σε κάθε έναν από αυτούς.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Paroswifi είναι ασύρματο ευρυζωνικό δίκτυο σύνδεσης με το Internet και προσφέρει δωρεάν ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο για όλους τους Πολίτες και επισκέπτες της Πάρου, στο πλαίσιο της εξοικείωσης με τις ασύρματες τεχνολογίες και το Internet.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τετάρτη (05/04) σήμερα και το κουπόνι μας είναι πλούσιο, καθώς υπάρχουν εμβόλιμες αγωνιστικές σε πολλά από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τη Σούπερλιγκ, αλλά και παιχνίδια Κυπέλλου.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 04-04-2017 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, -2- ημεδαποί ηλικίας 49, 67 ετών και -5- υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας από 22 έως 49 ετών γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την Κέρκυρα να βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά στην κορυφή των προτιμήσεων Ελλήνων και ξένων τουριστών, τη Σύρο να "βουλιάζει" από Ορθόδοξους και Καθολικούς επισκέπτες και με δημοφιλείς προορισμούς, όπως τα Τρίκαλα Κορινθίας, η Σαντορίνη, η Μύκονος και το Καρπενήσι να "φλερτάρουν" με υψηλές πληρότητες 70-90% συμπληρώνεται σιγά σιγά το παζλ των κρατήσεων του Πάσχα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης και ο αναπληρωτής Τομεάρχης, βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 και ώρα 10:00 π.μ. στο εργαστήριο πληροφορικής του Γυμνασίου – Τ.Λ. Σίφνου θα πραγματοποιηθεί ο 2ος τοπικός μαθητικός διαγωνισμός στο τεχνικό πεδίο Πληροφορικής – Προγραμματισμού, με τη συμμετοχή των μαθητών του Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ., που διοργανώνει για δεύτερη φορά στη Σίφνο το Πολιτιστικό Κέντρο Σίφνου «Μαριάνθη Σίμου» υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Ευγενίδου-Κληροδοτήματος «Μαριάνθη Σίμου».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos