Κυριακή, 28 Μαϊος 2017 - Psts.gr

Το νταμπλ έκαναν στα 10.000 μέτρα των Αντρών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα οι δύο αθλητές του ΑΟΜυκόνου, ο Δήμος Μαγγίνας και ο Χρήστος Καλλίας καθώς τερμάτισαν στις δύο πρώτες θέσεις.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Με ιδιαιτέρα χαρά και συγκίνηση έγινε η επίσημη υποδοχή της Ιερής εικόνας της Παναγίας Σουμελά στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Σύρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 26-05-2017 στην Ίο εξιχνιάστηκε κλοπή από το Αστυνομικό Τμήμα Ιητών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 29 και 33 ετών, οι οποίοι κατά το χρονικό διάστημα από 08-04-2017 έως 25-05-2017, αφαίρεσαν από κατάστημα -3- μηχανήματα-ενισχυτές παραγωγής ήχου. Ένα από τα αφαιρεθέντα μηχανήματα βρέθηκε και κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα μας και συνελήφθη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρηματοδοτούνται από το ΕΠ Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020, με συνολικό προϋπολογισμό 3,1 εκατ. ευρώ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωτιά στο Νότιο Αιγαίο στους τουριστικούς δείκτες των εισπράξεων και των διανυκτερεύσεων, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Τράπεζα της Ελλάδος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Πάρου ενημερώνει τους πολίτες και επισκέπτες της Πάρου ότι από τη Τρίτη 30/05/2017 τα ξημερώματα έως και την Παρασκευή 02/06/2017 το μεσημέρι, θα πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης στον παραλιακό δρόμο Παροικιάς, από το ύψος του Ταχυδρομείου έως τον ΟΤΕ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τετάρτη 31/05/2017 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Μυκόνου σε συνεργασία με τη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή, η οποία πρόσφατα επιχορηγήθηκε γενναία από ιδίους πόρους του Δήμου Μυκόνου αναβάθμισε σημαντικά το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Γυμνασίου Μυκόνου, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα της σχολικής κοινότητας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 25-05-2017 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 43χρονος υπήκοος Βουλγαρίας και δύο ημεδαποί ηλικίας 56 και 69 ετών, διότι ασκούσαν υπαίθριο εμπόριο χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos