Κυριακή, 15 Απριλίου 2018 - Psts.gr

Nέα μεγάλη κατολίσθηση σημειώθηκε τις ημέρες του Πάσχα στην Κόκκινη Παραλία της Σαντορίνης, στη νότια πλευρά της παραλίας με μεγάλο τμήμα των πρανών να πέφτουν και να φτάνουν μέχρι τη θάλασσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιοι είναι οι value προορισμοί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Νάξος, το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, βρίσκεται στο επίκεντρο των αρχαιολόγων αυτή τη φορά όχι για τα μαρμάρινα ειδώλια και τα εντυπωσιακά αγγεία της αλλά για τις ανακαλύψεις στη Στελίδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πιο μυρωδάτο πιάτο της άνοιξης φτιάχνεται στο φούρνο και ξεχειλίζει από αρώματα της πιο γλυκιάς εποχής του χρόνου! Είναι το πεντανόστιμο αρνάκι με αγκινάρες και ευωδιαστά μυρωδικά, το ιδανικότερο έδεσμα για ξεχωριστά τραπέζια, μια εναλλακτική μαγειρική πρόταση για ολόκληρη την οικογένεια.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ακόμη μια ημέρα με πλούσιο στοιχηματικό ενδιαφέρον η σημερινή, καθώς το κουπόνι περιλαμβάνει πολλά σπουδαία ντέρμπι ανά την Ευρώπη, με ορισμένα από αυτά να κρίνουν ακόμη και τον τίτλο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., βρέφος 18 μηνών, το οποίο έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα έντονο πάνω από την Αττική – Δυσμενείς επιπτώσεις σε ευπαθείς ομάδες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με έμπνευση από την ιαπωνική σειρά κινουμένων σχεδίων «Gundam», ένας μηχανικός δημιούργησε ένα ρομπότ-«γίγαντα».

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Παρέμβαση του Πάπα Φραγκίσκου λίγες ώρες μετά την επίθεση από ΗΠΑ, Βρετανία, Γαλλία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση με ομάδα Ρώσων βουλευτών είχε ο Μπασάρ αλ Ασαντ μία ημέρα μετά το χτύπημα στη Συρία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos