Πέμπτη, 24 Μαϊος 2018 - Psts.gr

Αγαπητέ Δήμαρχε

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

10 εκατ. επιβάτες διακινήθηκαν το α΄ τετράμηνο του 2018 στα αεροδρόμια, αύξηση 6,4% σε σχέση με το 2017. Αύξηση 2,7% στο σύνολο των πτήσεων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τομέας Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνει στις 22 Ιουνίου 2018 μία πανελλήνια ημερίδα με θέμα την Ελληνική Ακτοπλοΐα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον συναντήσαμε, έξω από την πύλη του Δικαστικού Μεγάρου της Λαμίας. Παρακολουθούσε με μεγάλο ενδιαφέρον τις δηλώσεις που έκαναν on camera πολιτικά πρόσωπα, για τη δίκη που θα ξεκινούσε για τις κινητοποιήσεις κατά των διοδίων, επικροτώντας με θέρμη τα λεγόμενά τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 31η Μαΐου 2018 ,ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 31η Μαΐου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πειραιά βραδινές ώρες χθες, για περιστατικό πτώσης άνδρα από το Ε/Γ-Ο/Γ “BLUE HORIZON” Ν.Π. 10579 μέσα στο λιμάνι του Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες χθες, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Τ/Ρ-Ε/Γ “ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι” Ν.Π. 8745, 88χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη είναι η συγκέντρωση στοιχείων και πληροφοριών από την Τροχαία για το τραγικό δυστύχημα με το ΙΧ που έπεσε σε στάση λεωφορείου στη Μεταμόρφωση και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 73χρονος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Είναι τα προσωπικά δεδομένα σας. Πάρτε στα χέρια σας τον έλεγχό τους».

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos