Δευτέρα, 07 Μαϊος 2018 - Psts.gr

Είναι γνωστές οι πολύτιμες δράσεις του Εθελοντικού Δικτύου της Ιεράς Μητρόπολης Παροναξίας οι οποίες σήμερα επεκτείνονται πέραν του Γηροκομείου Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα έδωσε όλα και κατέκτησε επάξια την κορυφή!

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τα έδωσε όλα και κατέκτησε επάξια την κορυφή!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το καλοκαίρι του 2017 διοργανώθηκε για πρώτη φορά στη Σύρο από το Τμήμα Πολιτισμού Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου το Παιδικό Φεστιβάλ των Κυκλάδων syroskidz με μεγάλη συμμετοχή παιδιών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 11-05-2018 και ώρα 19.30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα συνέργειας , ανιδιοτελούς προσφοράς και εθελοντισμού επιτεύχθηκε στο νησί της Δονούσας, με την ανάδειξη του δικτύου μονοπατιών του νησιού σε πλήρες σηματοδοτημένο περιηγητικό δίκτυο Διαδρομών Πολιτιστικού Ενδιαφέροντος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

80 ημέρες απομένουν για την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, με την ΕΡΤ να καλύπτει την κορυφαία ποδοσφαιρική “συνάντηση” του καλοκαιριού.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρκετές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι και θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά οι αναμετρήσεις σε Φινλανδία, Νορβηγία και Σκωτία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018, το Επαγγελματικό Λύκειο Πάρου ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό. Προσκαλούμε όλους, όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το σχολείο μας, το απόγευμα, από τις 19:00 ως τις 21:00, να ξεναγηθούν στους χώρους και στα εργαστήρια του ΕΠΑ.Λ. και να γνωρίσουν τους καθηγητές του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη (2) ημεδαπών για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο Την 05-05-2018 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 42 και 49 ετών, οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες εργασίες δενδροφύτευσης σε χώρο αιγιαλού. Κατασχέθηκε μηχάνημα έργου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos