Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 - Psts.gr

Τζόκερ με τρέλα! Ούτε έναν, ούτε, δύο, αλλά οκτώ υπερτυχερούς ανέδειξε η κλήρωση της 7ης Φεβρουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποια τα συμπτώματα που θα πρέπει να σας προβληματίσουν και πώς θα προφυλαχτείτε από αυτήν την γρίπη H1N1

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ημερίδα έλαβε χώρα πρόσφατα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με τη συμμετοχή κρατικών και άλλων αρμόδιων φορέων αλλά και εκπροσώπων λιμένων της χώρας, με θέμα την ενημέρωση των Φορέων Διοίκησης και Εκμετάλλευσης Λιμένων σχετικά με πρόσκληση του Connecting Europe Facility για τη χρηματοδότηση μελετών και έργων που αφορούν σε 20 λιμάνια της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες για τον καθαρισμό χαντακιών σε περιοχές και οικισμούς της Χώρας από συνεργείο του Δήμου Άνδρου. Τα μηχανήματα είναι σε ετοιμότητα καθώς οι καθαρισμοί θα συνεχιστούν, υπό την επίβλεψη του δημοτικού συμβούλου κ. Νίκου Βιδάλη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον Δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο Δήμαρχο Θήρας Μανόλη Ορφανό ,ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Προφήτη Ηλία, Πατέρας Δαμασκηνός και οι Πατέρες της Μονής κατά την εκεί επίσκεψη του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Σερίφου κ. Αντώνη Αντώνακη είχε σήμερα στο γραφείο του στη Σύρο ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όχι. Δεν είναι απογοητευτικά, πλέον, τα μηνύματα που λαμβάνουμε αναφορικά με το έργο της Δημοτικής Αρχής για την προβολή της Πάρου. Είναι τρομακτικά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τοποθέτηση Αντώνη Συρίγου, Βουλευτή Κυκλάδων ΣΥ.ΡΙΖ.Α., στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων κατά τη συζήτηση και ψήφιση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 του Συντάγματος και του άρθρου 118 του Κανονισμού της Βουλής, της πρότασης του Προέδρου της Βουλής: «Για την τροποποίηση διατάξεων του Κανονισμού της Βουλής - Μέρος Β΄ (ΦΕΚ 51 Α΄/10.4.1997) και Μέρος Κοινοβουλευτικό (ΦΕΚ 106 Α΄/24.6.1987), όπως ισχύουν» στις 05.02.2019

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 06-02-2019 από το Αστυνομικό Τμήμα Άνδρου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη ο οποίος σύμφωνα με σχετική καταγγελία την 05-02-2019 θανάτωσε -5- αδέσποτες γάτες σε περιοχή της Χώρας Άνδρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώνεται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα δύο (42) ατόμων για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για τους Νομούς Κυκλάδων & Δωδεκανήσου και συγκεκριμένα του εξής, ανά Υπηρεσία, έδρα, τόπο  απασχόλησης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos