Σαββατιάτικες σκέψεις...

14 Ιανουαρίου 2012 15:29 Van
4625 φορές

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία για όλον τον κόσμο! Εμείς το ρίξαμε λίγο στο σορολόπ όλο αυτό το διάστημα, όμως τώρα θα επανακάμψουμε λιγάκι.

Κουπόνι γεμάτο το σημερινό, με πολλά παιχνίδια, αλλά αυτό δεν είναι πάντα καλό, υπό την έννοια ότι όσο οι αναμετρήσεις πληθαίνουν, αναλόγως πληθαίνουν και οι «νάρκες», που μπορούν να μας οδηγήσουν στην αποτυχία. Θα προσπαθήσουμε να τις αποφύγουμε και στο ...σφύριγμα της λήξης θα φανεί αν τα έχουμε καταφέρει...

Στην ΙΣΠΑΝΙΑ θέλει πολύ προσοχή η αγωνιστική, με τη ΡΕΑΛ και τη ΒΑΛΕΝΘΙΑ να δίνονται αδιαφιλονίκητα φαβορί, μόνο που δεν είναι τόσο βέβαιο πως θα περάσουν ήρεμο απόγευμα, ειδικά η δεύτερη. Ο ΣΟΛΔΑΔΟ είναι εκτός για τις «νυχτερίδες», οι οποίες χάνουν πολύ από την επιθετική τους ισχύ δίχως αυτόν. Από την άλλη η ΣΟΣΙΕΔΑΔ θέλει να «ξεπλύνει την ντροπή» από το διασυρμό για το κύπελλο μεσοβδόμαδα στη ΜΑΓΙΟΡΚΑ και θα πάει στη Βαλένθια αποφασισμένη. Ο άσος σε καμία περίπτωση δεν είναι για 1.35, ενώ κάτι εφτάρια που κυκλοφορούν έξω για το διπλό είναι μάλλον υπερβολικά ως αποδόσεις.

Η ΕΣΠΑΝΙΟΛ δείχνει να έχει «ξεμείνει από ενέργεια», μετά από τις δύο επιτυχίες της Κυριακής (που πήρε χ από την ΜΠΑΡΤΣΑ) και της Τετάρτης (όπου κέρδισε την πρόκριση στο κύπελλο στο τελευταίο λεπτό), έχει και κάτι απουσίες επιπροσθέτως, οπότε το 1.70 στον άσο της ΣΕΒΙΛΛΗΣ είναι δίκαιο.

Η ΣΑΡΑΓΟΣΑ είναι μία σκέτη τραγωδία και ο ΧΙΜΕΝΕΘ δείχνει να βρίσκεται σε απόγνωση. Στο εξωτερικό ήδη η ΧΕΤΑΦΕ δίνεται ως φαβορί.

Η ΡΑΓΙΟ δεν φοβάται από έδρες και μπορεί να πάρει τουλάχιστον ένα βαθμό μέσα στη ΓΡΑΝΑΔΑ.

Η ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ υποδέχεται την κουρασμένη και «ξεζουμισμένη» ΑΛΚΟΡΚΟΡΝ, η οποία εκτός έδρας χάνει πολύ από τη δυναμική της. Ο άσος δείχνει δίκαιος.

Η ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ πέφτει στο εξωτερικό, η μικρή ΜΠΑΡΤΣΑ όμως πάντα μπορεί να πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα στον αντίπαλο, ειδικά όταν βρει χώρους. Θα πήγαινα με το όβερ εδώ.

Στη ΓΑΛΛΙΑ οι ομάδες έρχονται από διακοπή, οπότε θέλει λίγο προσοχή.

Όλος ο κόσμος θα στηριχτεί στον άσο της ΠΑΡΙ του ΑΝΤΣΕΛΟΤΙ, όμως εγώ δεν θα πάρω. Η ΤΟΥΛΟΥΖ είναι περίεργη ομάδα και οι Παριζιάνοι και στο κύπελλο (όπου κέρδισαν μία μπυραρία στις καθυστερήσεις) έδειξαν πως είναι αφερέγγυοι.

Το διπλό της ΡΕΝ είναι σε δίκαιη τιμή στον ΟΠΑΠ.

Στο εξωτερικό πέφτει ο άσος της εξαιρετικής ΜΟΝΠΕΛΙΕ.

Η ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ στην έδρα της είναι εξαιρετική και η ΣΟΣΟ μέχρις στιγμής είναι μία σκέτη τραγωδία.

Από το νησί υπάρχουν κάποιες σκόρπιες σκέψεις:

Η ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ είναι μία σκέτη απογοήτευση και η ΦΟΥΛΑΜ το τελευταίο διάστημα δείχνει ανεβασμένη. Το 2.35 του ΟΠΑΠ δείχνει δίκαιο.

Παιχνίδι παίρνουν:

Το όβερ της ΙΠΣΟΥΙΤΣ (στον ΟΠΑΠ πάντως είναι πολύ χαμηλό το 1.55).

Η ΚΡΥΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ (το 2.35 του ΟΠΑΠ δίκαιο).

Ο άσος της ΛΕΣΤΕΡ (στο 1.55 εδώ, όσο και έξω).

Ο άσος της ΟΞΦΟΡΝΤ (χαμηλό το 1.60 εδώ)

Το διπλό της ΣΑΟΥΘΕΝΤ (καλό το 2.05 στον ΟΠΑΠ)

Ο άσος της ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ (χαμηλό το 1.60 του ΟΠΑΠ)

Το διπλό της ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ (εξαιρετικό το 2.10 εδώ)

Ο άσος της ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ (γι αυτούς που θέλουν να κλείσουν τριάδα)

Το διπλό της ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ (δίκαιο στο 1.75)

Ο άσος της ΝΤΑΝΤΙ (και έξω παίζεται κοντά στις ίδιες αποδόσεις)

Το διπλό και όβερ της ΡΟΜΑ

Ας κάνουμε τώρα μία σύνοψη:

Τριάδα από Σκωτία:

ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ- ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ- ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

Μπόμπα:

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Γαλλική δυάδα:

ΜΟΝΠΕΛΙΕ- ΡΕΝ

Καλή επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012 02:04
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos