×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Κίεβο: Συνεχίζουμε τις επιχειρήσεις στα ανατολικά μέχρι να αποκατασταθεί η τάξη

30 Μαϊος 2014 15:49

Οι ουκρανικές δυνάμεις θα συνεχίσουν τις επιχειρήσεις τους ενάντια στους αντάρτες στα ανατολικά της χώρας, μέχρι να αποκατασταθεί η τάξη και η ηρεμία, δήλωσε ο μεταβατικός υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας, Μ. Κοβάλ.

Κίεβο: Συνεχίζουμε τις επιχειρήσεις στα ανατολικά μέχρι να αποκατασταθεί η τάξη

«Θα συνεχίσουμε μέχρι αυτές οι περιοχές να επανέλθουν στην ομαλότητα», δήλωσε ο Μ. Κοβάλ, κατηγορώντας την Ρωσία ότι διεξάγει «ειδικές επιχειρήσεις» στα σύνορα και ότι στηρίζει τους αυτονομιστές.

Οι μάχες στο Σλαβιάνσκ στα ανατολικά έχουν ενταθεί και χθες 14 Ουκρανοί στρατιώτες-μεταξύ των οποίων και ένας στρατηγός- έχασαν την ζωή τους όταν φιλορώσοι αυτονομιστές κατέρριψαν ελικόπτερο.

Αργότερα μέσα στην ημέρα, η Ουκρανία, η Ρωσία και η ΕΕ αναμένεται να ξεκινήσουν νέο γύρο συνομιλιών στο Βερολίνο για την επίλυση της εντεινόμενης διαμάχης για τις προμήθειες φυσικού αερίου στο Κίεβο που δέχεται πιέσεις λόγω οφειλών ύψους δισ. δολαρίων προς την Ρωσία.
www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos