Πρωθυπουργός Μαυροβουνίου σε Τραμπ: «Σ' ευχαριστώ που μ' έσπρωξες κι έκανες διάσημη την πατρίδα μου»

13 Ιουνίου 2017 19:22

Η σπρωξιά του Αμερικανού προέδρου, όπως ο ίδιος δηλώνει, έβγαλε τη χώρα του από την αφάνεια

Διάσημο έκανε άθελά του ο Ντόναλντ Τραμπ το Μαυροβούνιο σπρώχνοντας τον πρωθυπουργό του στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Μπορεί ο Ντούσκο Μάρκοβιτς να έπεσε θύμα των κακών τρόπων του Αμερικανού προέδρου όμως τελικά βγήκε κερδισμένος από την αγένεια του Τραμπ.

Ο Μάρκοβιτς έσπευσε να πει ευχαριστώ στον Τραμπ που τον έσπρωξε σε συνέντευξή του σε αμερικάνικο περιοδικό. Η σπρωξιά του Αμερικανού προέδρου, όπως ο ίδιος δηλώνει, έβγαλε τη χώρα του από την αφάνεια.

"Είμαι πολύ ευγνώμων στον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ με αυτό που συνέβη", δήλωσε ο πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου στο αμερικανικό περιοδικό "Politico" .

Μετά το σπρώξιμο του Τραμπ, ο πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου απολαμβάνει την δημοφιλία που απέκτησε ξαφνικά η χώρα του, που απαριθμεί περίπου 670 χιλιάδες κατοίκους.

Ο Μάρκοβιτς κατάφερε να κάνει τη χώρα του διάσημη και ο Τραμπ να βρεθεί στο επίκεντρο δυσμενών σχολίων για τους άσχημους τρόπους του.

Το επίμαχο βίντεο, διάρκειας λίγων δευτερολέπτων, που είχε κάνει το γύρο του κόσμου, έδειχνε τον Τραμπ ανάμεσα σε μία ομάδα άλλων ηγετών στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, να σπρώχνει τον πρωθυπουργό του Μαυροβουνίου και εν συνεχεία να στρώνει το σακάκι του, καθώς περνά στην πρώτη γραμμή, πιο κοντά στον γ.γ του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ.

www.protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos