Σάλος με τη Γερμανίδα βουλευτή που γελούσε ενώ ο Σουλτς πενθούσε για τη Βαρκελώνη

21 Αυγούστου 2017 09:12

Η Εύα Χογκλ φαίνεται να χαιρετάει κάποιον - Μετά τις αντιδράσεις ζήτησε συγγνώμη υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζε ότι γινόταν δήλωση για την τρομοκρατική επίθεση

Σάλος έχει προκληθεί στη Γερμανία για τη στάση της αναπληρωτής προέδρου του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) Εύα Χογκλ την ώρα που ο επικεφαλής του κόμματος Μάρτιν Σουλτς έκανε μια συγκινητική δήλωση για τα θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης στη Βαρκελώνη.

Στο βίντεο φαίνεται η Χογκλ να χαιρετά και να χαριεντίζεται προς όσους έχουν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν τη δήλωση Σουλτς.

Όταν, όμως, ο Μάρτιν Σουλτς άρχισε να δίνει λεπτομέρειες για την επίθεση η Χογκλ κατάλαβε τι πραγματικά συμβαίνει και σοβάρεψε.

Για αηδιαστική στάση και κανένα σεβασμό προς τα θύματα μιλούν οι Γερμανοί πολλοί εκ των οποίων ζητούν την παραίτησή της.

Η ίδια με δήλωσή της ζήτησε συγγνώμη προς όσους προσέβαλε υποστηρίζοντας ότι «όλοι όσοι βρισκόμασταν πίσω από τον Σουλτς δεν μπορούσαμε αρχικά να ακούσουμε ότι μιλούσε για την Βαρκελώνη».

«Είδα τον υπουργό Εσωτερικών στο κοινό και τον χαιρέτισα ζητώντας του να έρθει δίπλα μας ώστε να του μιλήσω αργότερα. Μετά από μερικές φράσεις του Μάρτιν Σουλτς ακούσαμε ότι μιλούσε για την τρομακτική επίθεση στη Βαρκελώνη» πρόσθεσε στη δήλωσή της η Χογκλ.

www.protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos